Stantě se fanouškem parfému

Internetová parfumerie www.laparfums.cz je již několik let úspěšně na Českém trhu. Nabízíme nejširší nabídku originálního zboží za nejnižší ceny na trhu, slevy dosahují 40-60%. Ke každé objednávce získáte vzorek parfému zcela ZDARMA a automatickou slevu na další nákup 3%! Naší prioritou je spokojenost našich zákazníku. Věříme, že i Vy se k nim připojíte.

LaParfums: Parfémy – jak je vybírat?


Vůně těla užívá lidstvo už od starověku. Tehdy se jednalo o vonné oleje a esence, ale účel byl stejný, jako nyní s parfémy. Krásně vonět. Především vonět tak, aby to bylo příjemné nejen nositeli vůně, ale i okolí. Jistě máte svůj vlastní cit a vkus pro vůně. Nicméně jeden parfém na různém těle voní rozdílně. Tudíž parfémy si vybíráte především podle toho, jak Vám voní.

Parfémy jako dárek, jak vybrat?
Stejně jako používání parfémů, tak i jejich darování jdou historií ruku v ruce. Dříve věnovat parfém bylo vcelku snadné, tedy pokud na něj bylo dost peněz. Nebylo tolik druhů a výběr nebyl tak složitý. Nicméně v současné moderní době, dávat parfémy jako dárky, to chce odvahu a perfektní znalost člověka, kterému parfém kupujete.

Netroufáte si kupovat parfémy?
Pokud však chcete věnovat parfém a dotyčného neznáte natolik, abyste věděli jaké přesně parfémy koupit, stačí si odpovědět na několik otázek. Odpovědi, které Vám vyjdou, už poměrně přesně napoví, jaký parfém vybrat. Nemusíte se bát, že je to jako s obrazem. Věnovat obraz je mnohem, ale opravdu mnohem těžší, než parfémy.

· Žena nebo muž?

· Jakou barvu oblečení často používá?

· Elegantní, nebo sportovní?

· Je to extrovert, nebo introvert?

Kupte parfém jako dárek! Seberte odvahu!

Parfémy a fantazie to jde dohromady
Pokud před výběrem parfémů budete mít odpovědi na výše uvedené otázky, jistě si dokážete představit, jaké parfémy byste měli vybírat a jakého druhu by měl být. Zapojte fantazii, představte si dotyčného, jak na Vás působí a podle toho si představte parfémy, které by se pro něj hodily. Společně s odpověďmi, které Vám vyšly, jistě dokážete přijít na to, jaké parfémy vybrat.

Parfémy - dokonalé dárky
Jakmile takový dárek předáte a obdarovaný začne rozbalovat, nastane chvilka napětí. Mírná nervozita ale k předávání dárků, a parfémů obzvlášť, patří. Vždy si člověk do poslední chvíle říká, jestli vybral správně. Ale věnovat parfém, to už je něco. Jenže vy jste na výběr parfému tentokrát šli „od lesa“, dalo by se říci, že téměř vědecky. A skutečně se to vyplatí! S parfémy je to podobně jako s horoskopy, auty, nebo oblečením. Opravdu lze takové věci cíleně vytipovat a vhodně vybrat. Jen se musí vědět jak na to.

Darujte parfémy! Je to zážitek i pro Vás.





Stantě se fanouškem parfému Adresa : http://www.laparfums.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: parfémy, parfém , parfémy levně, dior , armani, dolce gabbana
Uloženo: 07.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde