Převoz uhynulých zvířat do krematoria

Když odejde náš čtyřnohý přítel...

Když si pořídíme zvířátko, je to proto, že nám chybí někdo,kdo nás vyslechne, na koho se můžeme obrátit v našich smutných chvílích a kdo nás nezradí. Toto zvířecí miminko se stane členem naší rodiny a v těchto bezstarostných chvilkách nemáme důvod přemýšlet, co bude se zvířátkem, až se jeho čas naplní. Bohužel dřív nebo později i my budeme stát před tímto rozhodnutím a s těžkým srdcem svolíme u veterináře k euthanasii či nám náš miláček odejde v poklidu doma.
A co teď?
Pokud necháte svého mazlíčka po euthanasii u veterináře, skončí v kafilerním asanačním podniku. Jestliže máte svůj pozemek a splníte jisté veterinární a hygienické předpisy, můžete si zvířátko pohřbít. Také můžete využít pohřbení na zvířecím hřbitově. A v neposlední řadě, jak důstojně uctít památku svého zvířecího kamaráda, je kremace v Krematoriu zvířat.
Převozová firma DAHAS, která se specializuje na převoz uhynulých zvířátek po celé ČR, Vám zajistí odvoz a nejbližší volný termín kremace a pokud se nebudete moci zúčastnit, vše Vám na přání zdokumentují fotografiemi, aby jste neměli nejmenší pochybnosti o tom, že se jednalo o Vašeho mazlíčka. Kremace zvířat probíhá pouze individuálně. Nově je i možnost sledování rozloučení, závozu a kremace Vašeho zvířecího kamaráda on-line, přes webové kamery. Ostatky jsou k dispozici ve Vámi vybrané urničce, většinou do 3 dnů od převozu. Následně si ji můžete vyzvednout osobně, nechat dovézt domů či nechat zaslat poštou.
Tato služba je využívaná většinou těmi majiteli, kteří chtějí důstojný odchod a rozloučení a nemají možnost odvozu nebo chtějí zajistit kompletní služby bez jejich přítomnosti. I když ve Vás zůstane bolest, smutno a prázdno, takto Váš zvířecí kamarád bude navždy s Vámi, nejen ve Vašich srdcích.

Další případné informace Vám rádi poskytnou na nonstop dispečerském telefonu 604 453 690 nebo na www.prevozovasluzba.cz

Převoz uhynulých zvířat do krematoria Adresa : http://www.prevozovasluzba.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kremace,krematorium zvířat,kremace zvířat,kremace psa,kremace kočky,zvířecí krem
Uloženo: 30.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde