Labra.cz - Zvířecí ráj na internetu

V dnešní době moderních technologií to mají chovatelé o něco jednodušší - existuje spousta webových stránek a internetových obchodů, kde se dá najít o chovu domácích miláčků spousta informací a nakoupit pro ně téměř cokoliv. I já jsem nedávno hledala na internetu něco pro své dva pejsky a narazila jsem na skvělý eshop Labra.cz, který je skutečným rájem pro pejskaře i majitele kočiček.

První, co Vás na internetovém obchodě Labra.cz zaujme, je přehledný a jednoduchý design sladěný do příjemné zelené barvy, ve kterém se dobře orientuje a jednotlivé výrobky tu máte jako na dlani. Na hlavní stránce naleznete nejnovější nabídku produktů a v levém sloupci jsou potom seřazeny jednotlivé kategorie, ve kterých můžete brouzdat a hledat ten nejvhodnější výrobek. V obchodu Labra.cz můžete zakoupit krmivo pro psy i kočky, zvířecí kosmetiku, obojky, vodítka, postroje, boudy, pelíšky a mnoho dalšího. Pokud například sháníte nějaké kvalitní krmivo a nechce se Vám každou chvíli jezdit do kamenné prodejny se zvířecími potřebami, zde si můžete nakoupit jakékoliv množství krmiva různých druhů - naleznete zde mimo jiné psí a kočičí granule (například výrobky od Purina Pro Plan, krmivo pro psy s citlivým zažíváním či zabraňující vzniku nadváhy), masové konzervy nebo speciální výrobky pro štěňata. Samozřejmostí jsou také doplňky stravy, pamlsky, barely na krmivo a misky. Zboží je samozřejmě rozděleno podle stáří, velikosti a zdravotního stavu Vašeho pejska či kočičky - eshop se snadno používá a nalezení toho správného výrobku je otázka vteřin. Užitečným nástrojem je filtrování zboží podle druhu či výrobce, usnadňuje to práci s celým eshopem a neztrácíte se v rozklikaných kategoriích.

Pokud vlastníte pejska s delší srstí, v kategorii Kosmetika si můžete koupit šampony se speciálními pěstícími látkami nebo různé druhy kartáčů a hřebenů. Pro každého pejska byste měli mít doma i krém na tlapky a otlaky, kleště na zastřihávaní drápů, čistič uší a zubní pastu - během chvilky zde zjistíte, co Vašemu pejskovi v jeho "kosmetické taštičce" chybí. Všichni pejskaři i milovníci koček také ocení širokou nabídku hraček, speciální výbavu na cestování či lékárničku, prostě a jednoduše pokud jsou Vaši zvířecí miláčci opravdu právoplatnými členy rodiny, mrkněte na Labra.cz a splníte jim všechna jejich přání.
Labra.cz - Zvířecí ráj na internetu Adresa : http://www.labra.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: krmivo, krmivo pro psy, pro plan
Uloženo: 30.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde