Dětská obuv DPK

Společnost D.P.K. byla založena v roce 1994, výroba obuvi byla prováděna formou práce ve mzdě smluvními dodavateli a od samého začátku se úzce specializovala na výrobu zdravotně nezávadné obuvi pro děti do tří let.

Vlastní výroba byla zahájena 2. ledna 1996 v Březolupech, obcí mezi Zlínem a Uherským Hradištěm. V současné době je zde vyráběno více než 50 modelů dětské obuvi, z nichž každý je v několika barevných kombinacích. Sladění barev vrchových usňových materiálů s podešvemi, šněrovadly a ostatními použitými komponenty je typické pro obuv D.P.K. Jako vrchový materiál je používána měkká, čalounická useň, která svými vlastnostmi podporuje zdravý vývoj dětské nohy a od roku 2005, pro výrobu sportovní, teniskové obuvi také bavlněné tkaniny. V lednu 2008 byla výroba dětské obuvi rozšířena o velikosti 27, 28, 29, 30, vhodné pro délku chodidla do 20-ti cm. U této velikostní skupiny jsou také zpracovávány velmi kvalitní nubuky – jemně po líci zbroušené usně.

Vzhledem k tomu, že výrobky pro děti do tří let musí splňovat podmínky dané vyhláškou č.84/2001 Sb. o hygienické nezávadnosti, jsou všechny použité materiály pro dětskou obuv z produkce D.P.K. pravidelně laboratorně prověřovány v Institutu pro testování a certifikaci a.s. Zlín. Poslední certifikáty byly vydány v lednu 2009 a jsou platné do roku 2012.

Vedle povinné, hygienické certifikace je kolekce posuzována Komisí zdravotně nezávadného obouvání, která je složena se zástupců Univerzity Tomáše Bati, Baťovi nemocnice, Institutu pro testování a certifikaci a České obuvnické a kožedělné asociace a která hodnotí ortopedické provedení výrobků. Díky kladnému hodnocení jak povinné, tak i dobrovolné certifikace, bylo Českou obuvnickou a kožedělnou asociací vydáno, nejenom pro výrobky pro děti do tří let, ale pro celou kolekci dětské obuvi D.P.K., Licenční oprávnění k užívání ochranné známky „Žirafa“ a „Česká kvalita“.

Společnost D.P.K. každoročně v únoru a v srpnu vystavuje svoji kolekci na největším středoevropském veletrhu KABO v Brně, kde jsou prezentovány nové modely a trendy v obouvání dětí.

V roce 2006 byla v Praze 2, ve Francouzské ulici otevřena podniková prodejna D.P.K., kde kromě samotného prodeje je zákazníkům poskytováno poradenství o zdravotně nezávadném obouvání dětí včetně proměření nohou.

Druhá specializovaná prodejna dětské obuvi byla otevřena ve Zlíně koncem roku 2008 v Bartošově ulici.

Dětskou obuv D.P.K. odebírá v České republice více než 200 celosortimentních i specializovaných prodejen obuvi.
Dětská obuv DPK Adresa : http://www.dpk.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Dětská obuv, dětské boty, boty pro děti, dětské botičky, botičky pro nejmenší dě
Uloženo: 21.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde