Chcete nakupovat v USA a nevíte jak?

Díky klesajícímu dolaru se nákupy v USA vyplatí více než kdy předtím. Spousta výrobků se dá sehnat dokonce až o polovinu levněji než v České republice.

Bohužel internetové obchody v USA neumožňují zaslání Vámi objednaného zboží přímo do České republiky, a tak má kupující často problém, jak několikanásobně zboží získat.
Naštěstí v České republice funguje několik firem, díky kterým si můžete nechat zboží z USA zaslat.

Jednou z těchto firem je Nákup z USA. Mezi služby firmy Nákup z USA patří vlastní US adresa pro přímé nakupování. Tato služba spočívá v tom, že si nakoupené zboží necháte zaslat na tuto adresu, a odtud Vám ho firma přepošle na Vaši adresu v České republice.
Pokud nevíte jak, nebo nechcete posílat peníze do Amerického internetového obchodu, můžete využít službu Pomoc s nákupem. Tato služba spočívá v tom, že si vyberete zboží, o které máte zájem a firma Vám ho sama objedná, zaplatí, nechá zaslat na svou pobočku a odtud přepošle až k Vám domů. Jedná se o jednu z nejvyužívanějších služeb, které zákazníci při svých nákupech využívají.

Pro zákazníky, kteří neumí dobře anglicky, nebo se špatně orientují v Amerických internetových obchodech firma přišla s naprosto ojedinělou službou s názvem Pohodlný nákup. Stačí si pouze říct, o jaké zboží máte zájem, a firma vše zařídí za Vás. Nejprve vyhledá zboží za nejlevnější cenu a vypracuje podrobnou analýzu včetně porovnání cen s konkurencí. Poté Vám ho objedná, zaplatí, nechá zaslat na svou pobočku a odtud přepošle až k Vám domů. Tato služba je na českém internetu jedinečná, poněvadž ji žádná konkurenční firma zatím nenabízí.

Na stránkách naleznete i informace o akčních nabídkách a výprodejích, takže máte jistotu, že nakoupíte za opravdu nejnižší možnou cenu.

Nyní už záleží jenom na Vás, zda propadnete nákupům v USA jako stále víc a víc Čechů.

Chcete nakupovat v USA a nevíte jak? Adresa : http://nakupzusa.webnode.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Nákup v USA, Oblečení z USA, Zboží z USA
Uloženo: 17.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde