Erkom - Kancelářský nábytek

Kancelářský nábytek je naším hlavním sortimentem, který nabízíme. Jedná se zejména o produkty takových firem. jako jsou Alka Holding, Hobis, Kořán, Exner, TECHO nebo Kerkmann. Vzhledem ke komplexnosti našich dodávek jsme schopni zajistit kancelářský nábytek v široké paletě jak typů, tak i designu. Nejsme omezováni typovou řadou jednoho výrobce a proto můžeme vyjít vstříc požadavkům klienta v maximální možné míře. Široké designové, materiálové i cenové spektrum nám dovoluje vysokou kreativitu v oblasti návrhu vybavení kanceláří a současně nám umožňuje kancelářský nábytek dodat v krátkém časovém horizontu a to včetně realizace.
V oblasti interiérových doplňků, jako jsou například paravány a zástěny, spolupracujeme s belgickým ABV, švédským Abstracta nebo s tuzemským výrobcem Cedima.
Kancelářský nábytek je nedílnou součástí každé kanceláře. Pořízení či obnova kancelářského nábytku je skoro vždy spojena s požadavkem na minimální omezení provozu kanceláře. Naše dlouholetá zkušenost a znalost systémů kancelářského nábytku nám umožňuje rychlé a operativní provedení návozu, montáže a instalace kancelářského vybavení.



Erkom - Kancelářský nábytek Adresa : http://www.kancelarsky-nabytek-praha.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kancelář, nábytek, interier, židle, stůl, kontejner, parava, ergonomie
Uloženo: 16.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde