Hračky JIMI

Náš internetový obchod se specializuje především na hračky značkové, které jsou navrhovány se zvýšenou precizností a vynikají svým designem, barvami, svou kvalitou a bezpečností pro děti. Najdete zde hračky pro děti všech věkových kategorií, hračky pro holčičky, hračky pro kluky i hračky pro nejmenší.
V našem e-shopu hracky-jimi.cz najdete hračky pro nejmenší, zejména různá chrastítka, tahadla, odstrkávadla, houpačky. A nejen to, ale i různé pomůcky pro miminka, jako jsou sedačky nebo kolotoče nad postýlku, hrací deky, které vyrábí především firma MATTEL - FISHER PRICE.
A co teprve hračky pro holky, těch tu máme také spousty. Například hračky panenky Barbie od firmy Mattel znají snad všechny holčičky i jejich maminky. Najdete zde Barbie ve všech možných variantách jako je Barbie na pláži, Barbie se zvířátky, Barbie mořská víla, Barbie baletka, Barbie fashion. Nabízíme zde i nejrůznější doplňky pro panenky Barbie. Podobné panenky vyrábí také firma M & © MGA Entertainment, Inc. a jmenují se Bratz. K těmto hračkám pro holky máme také různé doplňky, bez kterých panenky Bratz nemůžou být. Vznešený koník a jeho stáj nebo domeček pro Bratz nemůžou chybět v žádném pokojíčku pro holčičky.
Hračky JIMI Adresa : http://www.hracky-jimi.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky, hry, stavebnice, skluzavky, klouzačky, kola, panenky, kočárka
Uloženo: 15.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde