Portál www.projektovedomy.cz za hranicí

Tuto neděli portál projektovedomy.cz překonal tíženou hranici a tím předehnal svou konkurenci. Nyní je k nalezení přes 1 000 rodinných domů na klíč, individuálních a i studiích.
"Jsem velmi potěšen, že celý náš realizační tým dělá dobře svou práci. Podle vzrůstající návštěvnosti soudíme, že naši uživatelé mají o náš full servis zájem a tato služba jim na českém trhu chyběla", říká Pavel Štulíř, výkonný ředitel portálu.
Realizační tým portálu stále pracuje na exportech z pracovní databáze na online verzi. Ta obsahu právě největší počet rodinných domů na klíč na českém trhu. Přesné číslo se však tají.

Dozvěděli jsem se, že projektovedomy.cz chystají tento měsíc spustit vlastní produkt hypotéky. Pracovní název je "Projektové domy hypotéka" a celkový servis bude zajišťovat externí společnost.
"Tímto produktem naplňujeme naší koncepci a to zajišťovat full servis pro uživatele krok po kroku. Uživatel k nám přijde a my za něj zařídíme vše - předěláme projekt domu podle požadavků, zajistíme právní ochranu, zařídíme financování, nákup pozemku, výběr dodavatelů, stavbu, zařízení a předáme jen klíče od domu", říká ke koncepci Pavel Štulíř.

Portál projektovedomy.cz provozuje celkově 6 služeb a je jediný, který koncept "na jednom místě vyřídíte vše" přináší. Patřící do holdingu La´perf, ten do konce roku 2010 přinese služby, které český trh ještě nenabízí.
Portál www.projektovedomy.cz za hranicí Adresa : http://www.projektovedomy.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: rodinné domy, prohlídky domů, nová éra bydlení, články, pojištění, hypoték, úvěr
Uloženo: 14.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde