Primossa – Šperk na celý život

1.PRIMOSSA corporation je největším výrobcem snubních prstenů v ČR a SR. Společnost je tradičním výrobcem zlatých a stříbrných šperků s mezinárodním velkoobchodem a vlastní maloobchodní sítí.
Společnost 1. PRIMOSSA Corporation a. s. založená roku 2005 navazuje na dlouholetou tradici, která sahá až do roku 1930, respektive do roku 1908 kdy vzniká pražská klenotnická firma Hugo Freund a spol. Dnes společnost rozvíjí vlastní aktivitu v oblasti výroby a obchodu. Vede síť maloobchodních prodejen kde prodává své vlastní i nakoupené zboží, zaměřuje se i na velkoobchodní činnost. Dalším z programů společnosti je zakázková výroba snubních prstenů. Dalším oborem činnosti společnosti je prodej ryzího a investičního zlata tuzemským i zahraničním zákazníkům. V průběhu let 2006 a 2007 získává 95% podíl v mongolské společnosti AUM, zabývající se těžbou zlata.
Jsme hrdí, že Vám můžeme představit novou kolekci a s ní i katalog šperků PRIMOSSA. Představuje ucelenou nabídku šperků současné doby, a však v nadčasovém pojetí. Výběr námětů na šperky a použité materiály zaručují spojení tradičního a moderního, naše šperky budou vždy aktuální a atraktivní.
Šperky jsou vyráběny pomocí moderních technologií, ale také ručně, s důrazem na kvalitu zlatnického zpracování. Vyobrazené šperky jsou ve většině případů vyrobené ze 14 karátového zlata v kombinaci s brilianty, zirkony a syntetickými kameny.
Primossa – Šperk na celý život Adresa : http://www.primossa.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: šperky, šperk, prsten, prsteny, snubní, zásnubní, zlato, stříbro, luxus, investi
Uloženo: 01.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde