Obchodní společnost

Představení společnosti


Společnosti IMPS a.s. se věnuje následujícím oblastem podnikání. Těmi jsou především vzdělávání, ubytování a obchodní činnost. Více informací najdete na stránkce Naše aktivity. Historie a fakta o společnosti IMPS a.s. najdete na stránce O nás. Mezi hlavní aktivity patří:

Polsko-česká vysoká škola


Polsko-česká vysoká škola je dceřiná společnost akreditovaná Ministerstvem školstvím a tělovýchovy a poskytující kvalitní vysokoškolská studia v oblasti managementu. V důsledku zkvalitňování poskytovaných služeb roste výrazně zájem o toto studium i samotný počet studentů. Více informací naleznete na stránkách Polsko-české vysoké školy - www.pcvs.cz.

Vzdělávací institut Prometheus


Vzdělávací institut Prometheus je dceřiná společnost zabývající se vzděláváním. Má vlastní prostory a prostředky pro pořádání školení, výcviku, konferencí, firemních prezentací, akcí apod. Možností je i pronájem těchto prostor právě za tímto účelem firemním klientům. Více informací najdete zde - http://www.vzdelavani-prometheus.cz/ (v přípravě).

Ostatní aktivity


Mezi další významné aktivity IMPS a.s. patří především obchodní činnosti v oblasti náhradních dílů na nákladní vozidla Wabco. Dále zde patří poskytování ubytovacích a souvisejících služeb. Více o našich aktivitách najdete na stránce Naše aktivity. V případě, že zde nenajdete ty informace, které hledáte, kontaktujte nás prostřednictvím Kontaktního formuláře.

Obchodní společnost Adresa : http://www.imps.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: obchodní společnost,wabco, wabco náhradní díly, wabco servis, wabco brno.
Uloženo: 15.05.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde