Allmax.cz - jazyková kolečka, magnetky a

Firma AllMax vyrábí jazyková kolečka, reklamní a dárkové magnetky, turistické magnetky a reflexní předměty. Dále distribuje magnetické folie značky Megamag.

Firma AllMax je úzce specializovanou firmou v několika oblastech, především v oblasti raklamy, marketingu A vzdělávání.

Jednotlivé obory podnikání lze rozdělit na:

JAZYKOVÁ KOLEČKA, oblíbená učební pomůcka známá také jako otočné, nebo studijní kolečko. JAZYKOVÉ KOLEČKO je v dnešní době neodmyslytelnou učební pomůckou žáků a studentů škol.

REKLAMNÍ MAGNETKY A MAGNETICKÉ VÝROBKY - atraktivní a cenově přijatelný magnetický artikl nejen na podporu prodeje ale jako dárkový a upomínkový magnetický předmět. Magnetka se vyrábí z magnetické folie značky Megamag.

TURISTICKÉ A DÁRKOVÉ MAGNETKY které mají velkou oblibu jak mezi sběrateli, tak mezi širokou veřejností. MAGNETICKÉ FOLIE ZNAČKY MEGAMAG vyznačující se vysokou kvalitou a odolností povětrnostním podmínkám. Magnetická folie je určená na výrobu magnetických nápisů, magnetek a všude tam, kde jesou zapotřebí magnetické vlastnosti Megamag folie.

REFLEXNÍ A BEZPEČNOSTNÍ PŘEDMĚTY – správná volba pro zviditelnění na nepřehledných místech díky reflexnímu odrazu předmětu, REKLAMNÍ ČINNOST – specializace na zakázkové reklamní a dárkové předměty, magnetky, klíčenky, logoprinty, atypické dárkové a reklamní předměty a suvenýry, které firma AllMax vyrábí nejen v ČR, ale také dováží z celého světa prostřednictvím svých dlouhodobých obchodních partnerů.

Allmax.cz - jazyková kolečka, magnetky a Adresa : http://www.allmax.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: jazyková kolečka,magnetky,magnetické fólie Megamag
Uloženo: 30.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde