Vytvoř si vlastní Tričko!

Máš už dost triček s klasickými motivy? Nebaví tě kupovat stále dokola stejné věci? Nechceš být další z davu, máš rád originalitu a jedinečnost? Pak neváhej navštívit nový web tvojetricko.cz!

Už jste někdy přemýšleli o tom, vytvořit si vlastní tričko? Vlastní návrh trička. Vybrat si svůj střih, svůj vlastní odstín, přidat obrázek, potisk anebo nápis a dokonce sám volit jeho velikost či umístění? Tohle všechno není nemožné – vyzkoušejte plně funkční online editor pro vytváření vlastních triček! Řekni konečně celému světu, že jsi to Ty, kdo určuje módu! Vytvoř si vlastní tričko podle svých představ! Buď originální!

Web tvojetricko.cz zaměřený na návrhy originálních potisků a nápisů na trička poskytuje celou řadu tematických článků, ve kterých se dozvíš, jak snadněji a rychleji vytvořit vlastní tričko, jak šetrněji pečovat o textil, ale nezapomeň shlédnout také zajímavá videa o módě (např. Victoria Secret Show).

Nový E-shop (http://tvojetricko.cz) dále nabízí celou řadu kolekcí triček pro dámy i pány. Originální potisky a motivy obrázků, které praním neztrácí na kvalitě. Trička jsou pro přehlednost rozdělena do tematických bloků, ve kterých určitě nepřehlédněte kategorii trička s nápisy. Celý web je každodenně aktualizován a každých 24 hodin máte možnost prohlédnout si nové návrhy triček, které vás mohou inspirovat k vytvoření si svého vlastního trička.
Vytvoř si vlastní Tričko! Adresa : http://tvojetricko.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: tričko, trička s potiskem, návrhy triček, originální trička, nápisy
Uloženo: 15.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde