Jaroslav Langer YMY CL

Jsme firma specializovaná na vybavení kancelářských interiérů. V této oblasti působíme od roku 1994. Na základě našich dlouholetých zkušeností jsme schopni navrhnout Vám řešení a to od projektové přípravy až po konečnou realizaci.

Služby, Analýza


Odborné zhodnocení situace se zohledněním individuálních požadavků zákazníka pomůže najít vhodné řešení nejrůznějších typů kanceláří a kancelářských prostor.
Konzultace
Diskuse se specialistou na interiéry umožní identifikovat potřeby a možnosti spojené s expanzí firmy, s funkční a estetickou proměnou kancelářského interiéru nebo s úsporou místa.

Návrhy interiérů


Logicky uspořádané a praktické dispoziční řešení interiéru ideálně respektující ergonomii. Maximální důraz na efektivitu a účelnost kancelářského prostředí.

Realizace


Krátké dodací lhůty, typová interiérová řešení i atypické projekty na klíč dle specifických potřeb klienta. Záruka kvality, rychlá montáž, úklid i likvidace obalů.

Servis


Zákaznický servis zahrnuje pravidelné kontroly dodávky, flexibilní řešení problémů včetně zapůjčení kancelářského nábytku i odkup použitého nábytku na protiúčet.

Jaroslav Langer YMY CL Adresa : http://www.ymy.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Židle, kancelářské židle, židle kancelářské, kancelářská křesla, křesla, konfere
Uloženo: 06.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde