Gorby.cz - oblečení, boty, outlet

Prodáváme dětské oblečení, dámské oblečení, pánské oblečení a módní doplňky - sluneční bryle, čepice a klobouky, plavky, pásky. V naší nabídce je dále dětská obuv, dámská obuv a pánská obuv. Nové zboží i outlet světových značek NEXT, MARKS & SPENCER, ADAMS, C&A, DISNEY, EARLY DAYS, GEORGE, H&M, LADYBIRD. Bytové doplňky - lucerny, retro hodiny, svícny. Velikonoční dekorace; Vánoční dekorace.

NOVINKA NA NAŠEM TRHU - Solná fajfka

Solná fajfka (zn. The saltpipe doslovný překlad solná dýmka či fajfka) je ruční inhalátor obsahující solné krystaly z Transylvánského solného dolu Praid. Její solné mikroklima ztišuje a čistí buňky dýchacího systému. Při používání inhalátoru, vlhkost z procházejícího vzduchu absorbuje solné částice o velikosti mikronu, které následně pronikají do Vašeho dýchacího systému, kde působí blahodárnými účinky. Aktivní sodíkový obsah spouští přírodní samo-čistící mechanismus, který odstraňuje nečistoty z povrchu buněk. Solné částečky také čistí dýchací cesty.

Upozornění:
Pojištěnci u Revírské bratrské pojištovny dostávájí příspěvěk na solný inhalátor, prosím informujte se u své pobočky. Stačí předložení dokladu o zakoupení.
Gorby.cz - oblečení, boty, outlet Adresa : http://www.gorby.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: oblečení,boty,outlet,NEXT,bytové doplňky,zahradní doplňky
Uloženo: 06.03.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde