LED svítilny a čelovky

Internetový obchod Kronium.cz jako první přinesl na český trh vysoce výkonné svítilny používající LED nové generace Cree a SSC, které se vyznačují dvakrát až třikrát vyšším výkonem než svítilny s běžnými LED Luxeon. V tomto trendu stále pokračujeme a snažíme se nabízet jen to nejlepší co světoví výrobci nabízejí.

Specializujeme se primárně na značky s vynikajícím poměrem cena - užitná hodnota. V naší nabídce naleznete špičkové LED svítilny Fenix, Nitecore, Solarforce a Olight. Rovněž nabízíme unikátní LED čelovky Zebralight a svou nabídku neustále rozšiřujeme.

V našem sortimentu naleznete malé kapesní svítilny vhodné pro každodenní nošení i odolné a extrémně výkonné taktické svítilny vhodné do těch nejnáročnějších podmínek.

Nabízíme i bohaté příslušenství. Držáky svítilen na kolo vám umožní použít vaši extrémně výkonnou LED svítilnu při jízdě na kole. Rovněž nabízíme popruh pro použití LED svítilny jako čelovky.

Pro myslivce nabízíme široké příslušenství včetně montáže svítilny na zbraň, dálkové kabelové spouště i barevné filtry pro použití při lovu.

Zboží, které máme skladem odesíláme obvykle v den zadání objednávky, či případně v den následující. Naše zákazníky jistě zaujme, že poštovné u objednávek nad 1000Kč nabízíme zcela zdarma.
LED svítilny a čelovky Adresa : http://www.kronium.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: led svítilny, čelovky, taktické svítilny, svítilny pro profesionály, baterky
Uloženo: 12.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde