Zpracování vizualizace staveb

3D MODELY: Naše firma se také zabývá tvorbou 3D vizualizací a modelů staveb. Jsme schopni zhotovit 3D vizualizace prakticky čehokoliv. Do vizualizace můžeme zahrnout například 3D model pro vaši firmu s nábytkem, 3D model vašeho domu, 3D modely nákupních center a jiných administrativních budov, či jiné 3D vizualizace . Ve spolupráci s vámi vytvoříme 3D vizualizace dle vašich představ. Každému zákazníku vyjdeme maximálně vstříc. Námi vytvořené vizualizace jsou cenově přijatelné bez ztráty na kvalitě vizualizace . Vytvořenou 3D vizualizaci zakomponujeme na vaše webové stránky či do vašich propagačních materiálů.

TECHNICKÉ POHLEDY: Mezi stavební dokumentaci patří také technické pohledy na stavbu, přesněji pohled na fasádu. Technickými pohledy se rozumí, rychlá, jednoduchá barevná vizualizace se stíny a libovolnou stafáží. Takto zhotovené technické pohledy můžete přikládat ke stavební dokumentaci. Oproti strohým odborným výkresovým pohledům napoví, jak bude stavba ve výsledku vypadat. S Vaší spoluprácí vytvoříme technické pohledy vizualizace tak, aby bylo dosaženo požadovaného měřítka výkresu.

BAREVNÉ ILUSTRACE: Na přání klienta jsme schopni z renderové vizualizace vytvořit vizualizaci barevnou. Barevná vizualizace tak bude vypadat jako kresba akvarelou nebo olejem. Výsledná vizualizace pak působí dojmem ručně malovaného obrazu. I pro tento způsob vizualizace musí být podklady připraveny jako pro vizualizaci foto-realistickou, tedy kompletně zpracovaný 3D model a scéna.

3D SITUACE STAVBY: V dnešní době hodně žádaná 3D situace stavby působí realisticky, jako skutečný snímek. Zhotovené 3D situace stavby se nejčastěji umísťují do leteckých snímků, aby výsledný efekt vypadal co nejvíce realisticky. Zhotovíme Vám 3D situaci stavby přímo na míru podle Vašeho návrhu nebo fotografie.

MARKETINGOVÉ MATERIÁLY: Dnešní moderní tiskové technologie umožňují výrobu široké škály marketingových materiálu. Vizitky, přání, poděkování, PF, CD-ROM, PDF, brožury a prezentace mají v marketingu nenahraditelnou úlohu. Proto, aby Vaše prezentace byla maximálně profesionální měla by tyto marketingové materiály alespoň z části obsahovat. Můžeme Vám k danému projektu mimo vizualizace vytvořit také webové stránky, brožury, nebo jiné tištěné propagační materiály, do kterých zakomponujeme vytvořené 3D modely nebo vizualizace. Prakticky jsme schopni sami obstarat a vytvořit veškeré reklamní materiály, popřípadě kompletní prezentaci produktů, či firmy.

FOTOMONTÁŽE: (RETUŠE) Fotomontáž umožňuje zasadit 3D projekt do reálného prostředí. Kvalitně provedená fotomontáž by měla na první pohled vypadat realisticky. Vytvoříme Vám zákres vizualizace do fotografie nebo provedeme kvalitní retuš. Klademe důraz na detail v retuších a na reálný dojem z vizualizace.

ANIMACE A STŘIH VIDEA: Animaci můžeme rozdělit na dvě nejvíce používaná odvětví. Konkrétně na animaci interiéru a exteriéru. Animace jsou nejlepším a zároveň nejnáročnějším způsobem prezentace. Do podkladu pro animaci musíme zahrnout dokonalé řešení projekční části nebo studie. Výsledná animace je pak prezentována ze všech směru včetně úpravy okolí. Jsme schopni vytvořit pro Vás jednodušší zobrazení animace s nižšími náklady nebo realistickou animaci, vyhovující Vašim vysokým nárokům a potřebám. Pokud budete do výsledné animace dále zasahovat můžete vytvořit průřez, procházku vytvořeným modelem. Snímky je potřeba vygenerovat a celkem je potřeba 25 snímku na vteřinu plynulé animace. Je tedy patrné, že animace je náročná jak časově tak finančně.

HUDEBNÍ TVORBA: Jsme schopni zajistit originální hudební doprovody například do animace, kdy klient si sám může určit o jaký hudební styl se má jednat. A co od hudebního doprovodu očekává. To znamená například dynamičnost, nebo naopak klidnější průběh skladby. Dále zajišťujeme profesionální komentáře, které jsme schopni sami aplikovat na video materiál včetně nastříhaní a implementace.

WEBOVÁ TVORBA: Zaměřujeme se na stránky jež jsou vyhotoveny v aplikaci Flash, tento typ webu se stává velmi moderním díky své možnosti interakce a různých použitých efektů. Dále se zaměřujeme na stránky hybridní, jejichž základním kamenem je zdrojový kód psaný ve formátu html a flash zde plní pouze doplňující úlohu k ozvláštnění a interakci webu. Tento typ webu má nespornou výhodu v jeho 100% administrovatelností jež je důležitou funkcí pokud například firma přidává nové reference nebo obměňuje nabízené produkty a jejich komentáře, či fotodokumentaci.

VIZUALIZACE: Působivá vizualizace je základem kvalitní prezentace jakékoliv architektonické studie, rekonstrukce, návrhu nebo jen přestavby interiéru. Naše firma vám zpracuje vizualizace tohoto typu v profesionální kvalitě ve foto-realistickém výstupu a v jakémkoliv tiskovém rozlišení.

INTERAKTIVNÍ 3D: Je to další z prostředků jak uskutečnit například virtuální prohlídku domu nebo zhotovit výukový program.
Zpracování vizualizace staveb Adresa : http://www.vizualizace-staveb.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vizualizace,vizualizace architektury,vizualizace staveb,3d,3d vizualizace,render
Uloženo: 02.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde