Tipy na dárky

Také máte problém s vymýšlením dárků pro své blízké? Narozeniny, svátek nebo Vánoce jsou za dveřmi a marně si lámete hlavu s vhodným tipem na dárek? Zkuste navštívit web Tipy na dárky a určitě najdete něco zajímavého. Na webu je udržovaná databáze tipů na dárky, tříděných podle různých kritérií. Vybírat můžete dárky pro muže, dárky pro ženy, podle věku, ceny a zejména podle zájmů obdarovávané osoby. Ve formuláři zadáte co nejvíce těchto kritérií a vyhledávač Vám nabídne řadu zajímavých tipů na dárky.

Na webu Tipy na dárky Vám nenabídneme jednostranně zaměřený výběr obvyklých mužských či ženských dárků jako jsou kravaty, adrenalinové zážitky nebo parfémy (i když i ty se zde mohou vyskytnout), ale pestrou škálu dárků z různých oblastí. Nově je na webu zavedena sekce "dárek měsíce", kde jsou vyhodnocovány nejlepší tipy na dárky za každý měsíc. Hodnotí sami návštěvníci webu, a to tím, které tipy nejvíce prohlížejí a příp. hodnotí na škále 1 - 5 jako ve škole.

Kromě vyhledávaní je web určen i pro ty co mají nápadů a tipů na dárky spoustu a rádi se s nimi podělí. Veškeré vkládané tipy jsou revidovány provozovatelem a v případě potřeby upravovány, tak aby byla zachována kvalita a rozmanitost tipů. U každého tipu je pochopitelně i adresa e-shopu(ů), kde je možné takový darek koupit.

Na své si přijdou i notoričtí zapomětlivci, pro které je určena sekce upomínek. Zde si každý registrovaný uživatel může zadat libovolně mnoho výročí svých blízkých a přátel. Automat webu Tipy na dárky mu pak ve stanoveném předstihu zašle upozornění na email a rovnou vybere z databáze vhodný tip na dárek.

Tipy na dárky Adresa : http://www.tipynadarky.net
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dárky, dárk pro muže, dárky pro ženy, vyhledávání dárků
Uloženo: 01.11.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde