Hanákovy kuchyně

Společnost HANÁKOVY KUCHYNĚ je ryze česká firma, zaměřená na prodej, návrhy a montáž kuchyní a dalšího nábytku značky HANÁK NÁBYTEK, domácích spotřebičů všech významných značek působících na českém trhu. Firma klade velký důraz na zpracování projektů jak po stránce grafické tak ergonomické, ale i designérské.

Společnost Hanákovy kuchyně založila v roce 2000 Bohumila Rudolfová spolu se svými kolegy z oboru prodeje kuchyňských linek. První kuchyňské studio bylo otevřeno v Praze 6- Hradčany v ulici Badeniho 5. Společnost HANÁKOVY KUCHYNĚ v současnosti (1.11.2008) provozuje v Praze síť 4 studií (ateliérů), kde pracuje více jak 17 designérů. Na celkové ploše více jak 1000m2 představuje nejmodernější trendy současného bydlení.

Společnost jako doplňkový prodej k nábytku značky HANÁK nabízí sortiment více jak 100 maloobchodních partnerů. Například Spotřebiče BOSCH, SIEMENS, WHIRLPOOL, kamenné žulové pracovní desky, skleněné obklady, Dřezy BLANCO, CORIANové desky apod.

Ročně firma HANÁKOVY KUCHYNĚ zrealizuje více jak 500 zakázek kuchyní , nábytku , spotřebičů a dalších v celkové hodnotě převyšující 100 miliónů korun.

Hanákovy kuchyně Adresa : http://www.hanakateliery.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Kuchyně, Hanák, Nábytek, Kuchyňské Linky, Postel, Skříň, Obývací, stěna
Uloženo: 30.10.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.7
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde