Školní batohy

E-shop skolni-batohy.cz nabízí pro Vaše děti a školáky školní aktovky, školní batohy, penály, pouzdra, obaly na přezůvky a další školní potřeby a školní pomůcky.Pár rad než si u nás koupíte aktovku.
Pomáhejte školákovi školní aktovku na záda nasadit. A to z toho důvodu, aby ji bylo možné dobře usadit a napevno utáhnout její nosné řemeny. Taška není určena k nošení za držadlo v jedné ruce.
* Školní pomůcky je třeba v aktovce umístit tak, aby byly těžké předměty pokud možno co nejvíce v blízkosti zad.
* Hmotnost přepravovaných předmětů by se měla omezit na minimální potřebnou míru. Podle Ozdravného programu pro základní školy by měla být včetně aktovky u žáků 1. a 2. třídy nejvýše dva a půl kilogramu, u žáků 3. a 4. třídy tři a půl kilogramu.
* Aktovka je opatřena odrazovými materiály, které po nasvícení světly reflektorů světélkují. Proto tyto reflexní plochy nesmějí být zakrývány, například oděvem, nebo znečištěny.
* Životnost aktovky závisí na jejím správném užívání. Především je nutné vyvarovat se mechanického poškození. Neměla by také sloužit jako míč na kopání, jídelní stůl, sáňky či podložka pod nohy.
Školní batohy Adresa : http://www.skolni-batohy.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: školák, školní aktovky, školní batohy, penály, pouzdra, obaly na přezůvky,
Uloženo: 24.09.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde