Ráj-šití.cz - šicí stroje, overlocky, co

Zboží v e-shopu Ráj-šití.cz



V srpnu 2008 jsme otevřeli nový e-shop Ráj-šití.cz se širokým sortimentem potřeb pro šití. Na stránce Raj-siti.cz zakoupíte kvalitní domácí šicí stroje a vyšívací stroje světoznámých značek Lucznik, Brother, Janome, Zetina a další. U nás dále pořídíte overlocky značek Lucznik, Janome, Brother, Bernina a Zetina nebo coverlocky Janome, Brother či Bernina. V naší nabídce jsou i vyšívací stroje, vynikající mandly Ironnette, které usnadní a urychlí domácí žehlení, domácí spotřebiče, příslušenství pro šicí stroje a vyšívací stroje, atp.

Informace a další zajímavosti



To ovšem není všechno, co na našem webu najdete. Každý šicí stroj, vyšívací stroj, overlock a coverlock má detailní popis funkcí, služeb, vlastností, technických parametrů a nabízí další informace včetně krátkého popisu stroje a jeho funkcí či užití. O každé značce, jejíž šicí stroje, vyšívací stroje, overlocky a coverlocky nabízíme, si můžete také přečíst článek, který pojednává o její historii, vývoji, současnosti či dalších zajímavostech.
V oddílu Informace pro vás jsou také obecná vysvětlení funkcí a významu vlastnictví overlocku, historii šicích strojů, přehledy funkcí pro šicí stroje a overlocky Lucznik, či průběžně doplňovaný Slovník pojmů ze světa šití a šicích strojů.

O naše zákazníky se dobře postaráme



Na našem webu je jednoduchá orientace. Položky zboží jsou systematicky roztříděné do kategorií v levém horním menu, na horní vodorovné liště naleznete všechny potřebné informace k prodeji, a v pravém dolním menu naleznete zajímavé články.
A nyní se ještě jednou vraťme k hlavní činnosti našeho webu, tedy k prodeji zboží. Každé zboží Vám pošleme až domů, takže můžete v klidu nakupovat v teple domova a po dokončení objednávky se můžete těšit na zboží, které, zastihne-li vás, až domů přinese buď kurýr nebo pošťák. Zboží lze nakoupit i na splátky Cetelem.

Zkrátka, Ráj-šití.cz je ráj pro všechny, kteří rádi šijí.

Najdete na internetu místo, kde jsou návštěvníci vítanější?


Ráj-šití.cz - šicí stroje, overlocky, co Adresa : http://www.raj-siti.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: šicí stroj, šicí stroje, sici, overlock, overlocky, mandl, mandly, spotřebiče
Uloženo: 10.09.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde