Comarme - PENTA-servis spol. s r.o.

Lepicí stroje se používají k zalepení spodních a horních chlopní kartonů středem. Na zalepení se používá jednostranně samolepicí polypropylenový, PVC nebo papírový pásek. Lepicí pásek může být potištěn a nést tak důležité informace pro odběratele, případně posloužit pro reklamní a propagační účely.
Lepicí stroje řady GEM společnosti Comarme slouží k zalepení spodních a horních chlopní kartonů středem. Na zalepení se používá jednostranně samolepicí polypropylenový či PVC pásek. Po manuálním nastavení stroje na rozměry kartonů a jejich vložení na posuvné válce proběhne pomocí hnaných pásů průchod kartonu přes lepicí hlavy stroje, a tím pádem k zalepení chlopní a odříznutí pásku v jednom cyklu. Ke správnému zalepení napomáhá instalovaná brzda odvíječe a možnost regulovat sílu přitlačení pásku na karton. Na strojích jsou instalovány dvě lepicí hlavy, které umožňují nastavení mnoha parametrů.
Ruční lepicí pásky se používají k zalepení a zabezpečení chlopní kartonů a fixaci zboží, barevné provedení hnědé (havana) a průhledné (transparent). Na přání je možné objednat další barvy (červená, modrá, zelená, žlutá atd.). Lepicí pásky jsou odolné proti UV záření a plně recyklovatelné. V nabídce dva druhy pásků: neznačkové NO NAME pro nenáročné použití a kvalitní pásky ULITH® s vysokou pevností a přilnavostí.


Comarme - PENTA-servis spol. s r.o. Adresa : http://www.pentaservis.cz/lepeni/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: lepeni, lepici stroje, lepicky, lepicka, lepici stroj, comarme
Uloženo: 13.07.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde