GIGASHOPS.CZ - Vše po čem toužíte!

GIGASHOPS.CZ je internetový obchod - nákupní centrum s rozmanitým a výhradně originálním zbožím. Najdete zde téměř vše po čem toužíte! V současnoti zde můžete zakoupit nejen mobilní telefony, PDA telefony a GPS navigace, ale i příslušenství k mobilům a GPS. Postupně zde naleznete i digitální fotoaparáty, audio video techniku včetně MP3, notebooky, parfémy, hodinky, bydlení či půjčky a úvěry. Další komodity zboží budou postupem času přibývat, abyste zde nalezli a zakoupili skutečně témeř vše. Kromě zboží samotného si budete moct přečíst i spoustu zajimavých informací a článků ze světa jednotlivých komodit, jako např. ze světa mobilní komunikace, vůní, módních trendů atd. Samozřejmostí je i snadný splátkový prodej, díky kterému si můžete pořídit Vaše nové zboží na splátky. Doprava zboží po celé ČR je rovněž samozřejmostí.

Proč nakupovat právě u nás na GIGASHOPS.CZ?

1. Jednoduchost a přehlednost nákupu. Celkový průběh nakupování je velmi intuitivní. Na našem webu naleznete pouze to, co je skutečně potřebné pro nákup a jeho dokončení. Jako zákazník máte možnost, zvolit si i variantu nákupu bez registrace.

2. Výhradně originální zboží. Veškeré zboží, které zakoupíte na našem internetovém obchodě pochází od oficiálních distributorů. To znamená, že se na něj vztahuje standartní česká záruka a Vy se nemusíme obávat jeho původu.

3. Respektujeme individuální přání zákazníka. Proto se budeme snažit vždy vyhovět Vašim individuálním požadavkům. Věrných zákazníků si velmi vážíme a proto připravujeme i VIP věrnostní program.

4. Jednoduchý a výhodný splátkový prodej. Spolu se splátkovou společností jsme pro Vás připravili výhodný splátkový prodej s minimální administrativou. Zboží na splátky si tedy můžete pořídit velmi snadno a bez zbytečných průtahů.

5. Kvalitní a rychlá doprava samozřejmostí. Zboží skladem standartně expedujeme do 24 hodin od objednání a Vámi zvolená přepravní služba Vám jej doručí do tří dnů po celém Česku.

GIGASHOPS.CZ - Vše po čem toužíte! Adresa : http://www.gigashops.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: mobily,pda,gps navigace,digitálni foto,audio video,mp3,parfémy,hodinky,splátky
Uloženo: 31.05.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.9
Hodnocení webu: 3.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde