Levná zahradní technika

Prodáváme lesní a zahradní techniku pro chalupáře i profesionály.Naše služby jsou kvalitní,rychlé a spolehlivé.V naší nabídce najdete motorové pily, sekačky, křovinořezy, vyžínače, traktory, ridery, plotostřihy .Naše nabídka obsahuje kompletní sortiment zahradní techniky a nářadí pro Vaši zahradu. Např.travní sekačky, traktory, křovinořezy, vyžínače, vertikulátory, pily, sněžné frézy, elektrocentrály ...

Jak prodloužit životnost motorových strojů
výrobce: ostatní

textový popis od výrobce:
Před nákupem nejprve dobře zvažte, jaký výrobek si vlastně chcete zakoupit. Měl by vyhovovat vašim potřebám všemi technickými parametry. V případě nějakých nejasností či pokud budete potřebovat poradit, kontaktujte naše prodavače, kteří vám rádi poradí.

Po koupi si pečlivě prostudujte návod k použití. Jsou v něm uvedeny veškěré potřebné informace, jak zboží složit a používat. V návodech je uvedeno, jak zbožíi správně a bezpečně používat, aby nedošlo k jeho poškození či nějakému vašemu úrazu.

Dodržujte veškeré informace, které uvádí výrobce. Dodržujte maximální tloušťku struny a typ kotouče u křovinořezů a vyžínačů, v opačném případě spálíte a nenávratně poškodíte motor.

Používejte pouze doporučené oleje používané jako aditivum a jako mazací prostředek u dvoutaktních motorů prosím dodržujte přesné poměry míchání oleje s benzínem (jsou uvedeny v návodech).

Používejte doporučené oleje jako mazací prostředek například u motorových pil pro lištu, nebo do převodovky.

Pracujte jen s nepoškozenými výrobky. Při sebemenší známce poškození nebo vady, raději ihned výrobek přestaňte používat a zajistěte jeho opravu. Šetříte tím, nejen Váš výrobek, ale i Vaše zdraví.

Používejte jen ostré řezací řetězy nebo nože, šetříte tím životnost vašeho výrobku.

Po každém použití pečlivě vyčistěte přístroj a díly příslušenství. Přístroj uskladněte na suché a bezprašném místě mimo přístup dětí. Neskladujte přístroj na přímém slunci.

Při delším nepoužívání jakéhokoliv motorového zařízení, tedy i pily, křovinořezu, sekačky, je nutno promísit palivovou směs, aby nedošlo k zadření motoru. Olej díky sve vetší hustotě se uzazuje na dně nádrže. Chraňte tímto způsobem svůj výrobek a zajistíte si dlouho životnost vašeho výrobku.
Recyklační poplatek je již zahrnutý v ceně produktu.

Levná zahradní technika Adresa : http://www.zahradni-shop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zahradnictví,zahrada,zahrady,zahradní technika,zahradní traktory,zahradnické pot
Uloženo: 20.03.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde