AC klima - klimatizace

AC klima zajišťuje dodávku, montáž a servis především pro klimatizace renomovaných značek jako je LG, TOSHIBA, DAIKIN, FUNAI, SINCLAIR. Na základě požadavku zákazníka jsme schopni nabídnout a dodat jakýkoliv typ klimatizace dostupné na našem trhu, jako např. MIDEA, AIRWELL, FUJITSU, HAIER, aj.

Proto AC klima přistupuje ke každému zákazníkovi zcela individuálně a s maximální péčí. Naším cílem je najít nejvhodnější řešení vyplývající z různých specifických požadavků zákazníků. Snažíme se uspokojit individuální potřeby a tím zajistit komplexní spokojenost každého zákazníka.

Neustále rozvíjíme naše služby a snažíme se našim stálým, ale i potencionálním zákazníkům vyjít vstříc. Proto na naší internetové prezentaci poskytujeme spoustu rad a tipů (např. jak vybrat vhodnou klimatizaci, funkce klimatizace, slovníček odborných pojmů atd.), ale také možnost stáhnout si ztracený či založený uživatelský návod na použití pro různé klimatizace. Mimo jiné zde naleznete naše poslední reference a technické informace dodávaných klimatizačních zařízení.
AC klima - klimatizace Adresa : http://www.acklima.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: klimatizace, klimatizaci, klima, klimatizační, montáž, prodej, ostrava, servis
Uloženo: 14.03.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde