Zelenka – překladatelská agentura

Provádíme překlady ze všech a do všech světových jazyků. Zajišťujeme překlady technické, ekonomické i právní. Nabízíme rychlé zhotovení malých i velkých překladatelských projektů za přijatelné ceny bez příplatků za odbornost. Naše překlady kontrolují rodilí mluvčí.
V případě překladů určených ke zveřejnění pro Vás zajistíme odborné, stylistické i předtiskové korektury překladů a také grafické úpravy. Jsme schopni přeložit všechny běžné typy dokumentů.
Zhotovíme i rozsáhlé expresní překlady za pomoci více překladatelů v jednom týmu. K překladům pro úřední účely zajistíme soudní ověření. Provádíme také překlady pomocí speciálních programů Trados a Transit, které využívají překladové paměti, a tím urychlují a zkvalitňují překlad a šetří peníze zákazníka.
Naší specializací jsou i překlady manuálů, příruček a dokumentací (ve formátech FrameMaker, PageMaker, Quark či InDesign) nebo také lokalizace programů, her a webových stránek.
Jako jediná překladatelská agentura v České republice poskytujeme odborné poradenství vedoucí k optimalizaci nákladů v oblasti překladů. Naše překladatelská agentura pracuje souladu s normami ČSN EN 15038 a ISO 9001.

Zelenka – překladatelská agentura Adresa : http://www.preklady.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: překlad, překlady, překladatel, překlady textů, přeložit, překlady dokumentů
Uloženo: 29.02.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde