Střechy Bečák

V oblasti sedlových střech používáme nejkvalitnější materiály od renomovaných výrobců jako např. Tondach, Bramac, KMBeta, Rannilla, Lindab, Satjam, IKO, Isola nebo Katepal. Samozřejmostí je dodávka a zapracování veškerých doplňků těchto systémů, včetně střešních oken Velux a Fakro. Na materiály uvedených výrobců jsme schopni poskytnout našim klientům markantní slevy a bonusy.

V klempířské výrobě jsme schopni zajistit a následnou odbornou montáží realizovat i ty nejnáročnější konstrukce dle požadavků zákazníka. Nejfrekventovanějšími našimi materiály jsou: FeZn, Cu, TiZn, Al, FOP, Lindab a mnoho dalších.

V oboru navrhování a realizace hydroizolací plochých střech, základů budov, zelených střech, balkonů a teras nabízíme s ničím nesrovnatelnou kvalitu pokládky, provedení detailů a dodávaných materiálů v našem regionu. Problematiku hydroizolací a jejich defektů se vždy snažíme řešit komplexně. Tzn. průzkum s odběrem sond (sanace), návrh řešení, cenový rozpočet v několika cenových úrovních, samotná realizace, záruční servis 120 měsíců, pozáruční servis.

V souvislosti s výše uvedenými obory provádíme poradenskou a informační činnost pro celou oblast Novojičínska a přilehlých obcí, se zaměřením na prosazení kvalitních a seriozních služeb, materiálů a technologií na našem trhu.

Kompletní zákaznický servis včetně odborných konzultací, osobních návštěv, zaměření a vypracování konkrétních cenových nabídek provádíme zcela zdarma.

Střechy Bečák Adresa : http://www.strechybecak.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: strechy,tondach,bramac,izolace,becak
Uloženo: 18.02.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde