PENTA-servis spol. s r.o.

Firma PENTA-servis s.r.o. byla založena v listopadu roku 1992. Základ firmy tvoří pracovníci s třicetiletou praxí v oboru páskovací a obalové techniky. V počátečním období spočívalo těžiště působnosti v zajišťování servisní a obchodní činnosti v této oblasti, především ze sortimentu bývalé společnosti Kovopodnik Holice.
Postupně se firma rozvíjela a získala nové zázemí v podobě rozsáhlých výrobních, předváděcích a skladovacích prostorů. V současné době disponujeme 2500 m2 skladové plochy a 150 m2 předváděcích prostor, ve kterých máte možnost vyzkoušet většinu nabízených standardních strojů. Rádi Vám naše stroje předvedeme. Naše společnost je schopna Vaši firmu kompletně vybavit širokým sortimentem strojů a materiálů z oblasti balicí techniky.
Pro všechny z Vás, kteří potřebujete zakoupit, opravit, seřídit, či pouze poradit se stroji splečnosti Comarme, SMB-Strap a Band All, máme pro Vás dobrou zprávu! Tyto společnosti vsadily na kvalitu a spolehlivost přední tuzemské firmy Pentaservis spol. s.r.o. , která poskytuje obchodní a servisní zastoupení všech těchto společností v České republice.

www.pentaservis.cz
www.smb-strap.cz
www.band-all.cz
www.comarme.cz
PENTA-servis spol. s r.o. Adresa : http://www.pentaservis.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: paskovani, paskovaci stroj, baleni, balicky, obaly, pp paska, stretch, penta,
Uloženo: 05.12.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde