Migrace na území ČR, právnickí servis

* Nemovitosti - realizace obytné či obchodní nemovitosti, předměstské nemovitosti, prodej bytů v novostavbách. Pronájem obytných a obchodních nemovitostí, ubytování v hotelech a penzionech, či pronájem chat na letní sezónu. Možnost poskytnutí hypotéky na koupi nemovitostí v České Republice zahrnující nabídku komplexních služeb jako je vyhledávání, výběr, vyřízení všech formalit včetně dokumentací a právnického servisu.
* Právnické služby - specializace na řešení různých právnických problémů spojených s organizací a vývojem firmy. Poskytnutí profesionální právnické podpory fyzickým a právnickým osobám ve sféře korporativního práva: registrace právnických osob a soukromých podnikatelů, registrace změn v zakladatelské listině, likvidace společností, a jiné.
* Důvěrné řízení – nakládání s Vaší nemovitostí dle Vašeho přání.

Také organizujeme turistické zájezdy do České Republiky, nabizíme léčebné kůry v pověstných českých lázních. Nabízíme také pronájem aut přes naše partnery v Praze. Pro naše VIP-klienty organizujeme soukromé lety Praha – Moskva.

Cílem společnosti – je poskytování vysoce profesionálních služeb, nabízení klientům úroveň očekávané péče a důvěry, s orientací na vybudování dlouhé vzájemně výhodné spolupráce. Jak ukazuje praxe, odborný právnický doprovod obchodu s nemovitostmi zabraňuje konfliktním situacím a chrání zájmy naších klientů.

Na rozdíl od ostatních společnosti, se v naší firmě nestará o sběr dokumentů, přípravy obchodu a kontrolu právnické čistoty nemovitosti agent, nýbrž kvalifikovaný a zkušený právnik, který je v této sféře profesionálem. Vysoká kvalifikace naších specialistů garantuje operativní řešení požadavků našich klientů. Dlouhodobou praxí v řešení různorodých úkolů jsme dosáhli vysoké míry účinnosti ve své profesi.

Rozhodli jste se založit firmu a začít podnikat? Nevíte jak na to? Naši specialisté jsou připraveni bezplatně konzultovat jakékoli Vaše otázky týkající se registrace firmy.

Naši specialisté mají značné zkušenost v oblasti registrací firem, pomáhají řešit problémové situace, operativně vřizují objednávky naších zákazniků, neustálé monitorují změny v legislativě, v oblasti státních registrací, a jsou také seznámeni se současnou situací na politické scéně. Pomůžeme Vám zaregistrovat firmu v co nejkratší době.

Naše služby jsou poskytovány na základě smlouvy, která je uzavírána s každým našim klientem. Smlouva přesně popisuje činnost, která bude naší společností vykonávána a za něž se naše firma zaručuje. Smlouva je uzavírána buď na jednotlivé úkony, nebo na dlouhodobou právní péči .

Základní principy naši společnosti jsou:

• Důvěrnost
• Spolehlivost
• Individuální přístup

Nabízíme spolupráci se specialisty s praxí v oboru.

Pomáháme našim klientům maximálně efektivně a po právní stránce bezpečně podnikat v České Republice, specializujeme se na řešení různých právnických problemů, spojených s organizací a vývojem obchodní činnosti.

Společnost Pražský Lev je zárukou souladu všech právnických aspektů obchodní činnosti našich klientů s veškerými požadavky legislativy. Naši specialisté pozorně sledují každou změnu v právních předpisech týkající se podnikání v České Republice a následně operativně reagují na vznikající nuance. Pomáháme chránit Vaše podnikání před nepříjemnostmi.
Migrace na území ČR, právnickí servis Adresa : http://www.pragalev.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Nemovitosti, Právnické služby, Důvěrné řízení, Praha, Moskva, registrace firem
Uloženo: 27.11.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde