Oilily - Buďte vzácná

Ano, kabelka Oilily je právě pro vás. Pro vás, pro ženu plnou vášně, která chce vyjádřit svoje vlastní já. Pro ženu, která miluje luxus a je stvořená pro lepší život. Pro vás, která milujete nové věci, která překypujete optimismem a těšíte se, co vám přinese každý nový den. Oilily, to je váš návrat do dětství! Dopřejte si s Oilily luxus omlazení na www.oililyshop.cz
City Shopper – stylově i na nákupy

Proč si dnes neuděláte radost nákupem? Hned po snídani nebo po práci si vyrazte koupit ty skvělé šaty, na které jste celý týden myslela. Ale na nákup musíte také stylově – pokud ji ještě nemáte, potřebujete Oilily City Shopper, tašku s místem pro všechny vaše neřesti. I pro ty „hříšně drahé šaty“.

Office Bag – dokonalá skrýše pro váš notebook

Je 8:55 ráno. Lidé pomalu vcházejí do místnosti. Volná sedadla se zaplňují. Na dlaních cítíte vzrušující pocit. Teplá vlna vámi projede od hlavy až k patě. Nejistě zakašlete, ale při pohledu na váš notebook v jedinečné tašce Oilily Office Bag se vám úsměv vrací zpět na tvář. Vaše prezentace začíná. Jste skutečná „businessmanka“!

Oilily Weekender Bag – a jede se na víkend

Hoďte problémy za hlavu. Vypněte mobil a zapomeňte jej doma na poličce. Jedny džíny do tašky Oilily Weekender Bag a tašku do Mazdy… a můžete vyrazit. Otočte klíčkem a z rádia uslyšíte první tóny vašeho víkendu.

Oilily Shouder Bag – a jede se na víkend

Je tu páteční večer a dámská jízda může začít. Za kopcem vidí autobus. Stihne to na zastávku? Určitě. Pod paží pevně drží kabelku. Myslí na všechny kluky, kteří jí nabídnou skleničku vína. Že by někomu dnes dala zase telefon na bráchu? To je ona, holka s kabelkou Oilily.

Oilily - Buďte vzácná Adresa : http://www.oililyshop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kabelky, tašky, Oilily, peněženky
Uloženo: 21.11.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde