Profihotovost - profesionální zastavárna

Jsme společnost s více než desetiletou praxí na trhu poskytování zástav a půjček. Na přelomu let 2006 a 2007 jsme se rozhodli zúročit a prohloubit zkušenosti, které máme k vybudování nového modelu poskytování zástav a půjček na českém trhu. Naše služby a provozovny nemají v České republice konkurenci a co do kvality a solvence mohou směle konkurovat zastavárenským společnostem v západní Evropě.

Naším cílem je nabízet zastavárenské služby na profesionální úrovni zaměřené na maximální spokojenost zákazníků. Nabízíme absolutní transparentnost, bezkonkurenční poplatky za služby, nadstandardní kvalitu obsluhy, příjemné prostředí v našich provozovnách a flexibilní nastavení našich obchodních podmínek na základě Vašich potřeb.

O spokojeném nákupu zákazníků rozhoduje mnoho faktorů. Nejdůležitějšími jsou kvalita zboží, jeho cena, záruční podmínky a servis, prostředí v prodejně a v neposlední řadě kvalita obsluhy. Všechny tyto hlavní podmínky Vaší spokojenosti jsme se snažili a snažíme nastavovat s ohledem na Vás prospěch.

V našich provozovnách prodáváme pouze zboží prověřené kvality a původu. Než je jakýkoliv výrobek dán do prodeje, prochází důkladným testováním ve spolupráci s našimi smluvními záručními servisy.

U veškerého zboží nabízíme zcela ojedinělou možnost vrácení zboží do 3 dnů. Nabízíme tak možnost důkladného vyzkoušení a otestování u nás zakoupeného použitého zboží. Pokud se během této doby objeví jakákoliv vada, bez formalit a zbytečných průtahů Vám vrátíme zpět Vaše peníze.

Na veškeré zboží poskytujeme dvanáctiměsíční záruční lhůtu.

Naše prodejny jsou vybaveny podle aktuálních standardů a trendů, na úrovni srovnatelné s obchody v ostatních zemích EU na západ od našich hranic.

Maximální kvalita obsluhy je pro nás samozřejmostí, veškeré zboží je prodáváno se záručními listy, návodem k použití a příslušenstvím. Naši pracovníci Vám rádi poradí s výběrem, doporučí pro Vís optimální variantu a na požádání zboží předvedou a vysvětlí Vám základy jeho použití.

Kontakty:
Pro informace o zástavách a půjčkách
Bezplatná infolinka800 222 323
Pevná linka222 592 942
E-mailinfo.zastavy@profihotovost.cz
Pro informace o prodeji
Bezplatná infolinka800 222 323
Pevná linka222 511 313
E-mailinfo.prodej@profihotovost.cz
Profihotovost - profesionální zastavárna Adresa : http://www.profihotovost.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zastavárna, zastavárny, zástava, zástavy, půjčka, půjčky, úvěry, úvěr
Uloženo: 20.11.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde