BSJ s.r.o. Kompresory, topení, chlazení

Jednostupňové šroubové kompresory o výkonu 4 až 250 kW, dvoustupňové šroubové kompresory o výkonu 75 – 350 kW, bezmazné šroubové kompresory, frekvenčně řízené kompresory, ale i pístové a vysokotlaké kompresory jsou vyráběné v novém závodě INGERSOLL-RAND v Uničově v ČR, kde společnost dále vyrábí klimatizační jednotky, stacionární chladící zařízení, nakladače, rypadla, pneumatické a elektrické nářadí atp.

Šroubové a pístové kompresory Schneider jsou dodávány především pro malé a střední průmyslové závody, autoservisy, pneuservisy, dřevozpracující nebo potravinářský průmysl.

Chladící zařízení jsou vyráběná ve výrobním závodě v ČR. Společnost GEOTEK spol. s r.o. se zabývá výrobou chladící a klimatizační techniky pro běžné použití i pro speciální aplikace. Společnost BSJ Group se specializuje na dodávky zařízení pro průmyslové chlazení vody pro průmysl.
Jedná se především o dodávky a montáž vodního chlazení pro vstřikovací lisy, chlazení vody pro kalící linky, žíhací pece nebo třeba chlazení pro balící techniku. Chladící zařízení jsou dodávány pro konkrétní potřeby investora. Chladící zařízení mohou být v provedení pro venkovní nebo vnitřní užití, s oddělenými kondenzátory, v provedení kompakt nebo jako kombinované systémy „freecooling“ využívané pro úspory elektrické energie. Dodávky chladících zařízení vody jsou dodávány jako kompletní investiční celky, tj. včetně dodávek rozvodů chladící vody, rozvodů chladiva, elektrozapojení, napojení na systémy vytápění atp.

Při navrhování systémů VYTÁPĚNÍ je naší snahou maximální úspora energie (rychlá návratnost investice). Základem navrhování systémů vytápění je kombinace s využíváním odpadního tepla, které vzniká při provozu chladících zařízení a kompresorů pro další aplikace vytápění. Navrhujeme a dodáváme systémy chlazení s možností rekuperace tepla v kombinaci s klasickým vytápěním nebo v provedení jako tepelné čerpadlo. Systémy vytápění lze dodat jako klasické topné systémy, tzn jako zdroj tepla je využívána kotelna s rozvodem tepla k saharám, radiátorům, atp., Pro průmyslové aplikace, kde výrobní společnosti provozují chladící zařízení nebo kompresorové stanice je výhodné kombinovat systém vytápění pomocí kotelny s výtápěním pomocí tepla získaného právě provozem zmíněných technologií. Dochází tím k snížení nákladů na vytápění při velmi rychlé návratnosti investice a v neposlední řadě je takové řešení i ohleduplnější k životnímu prostředí.

BSJ s.r.o. Kompresory, topení, chlazení Adresa : http://www.bsj.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: chlazení, topení, kompresor, stroje, zařízení, rozvod, teplo, chladu, chlazení,
Uloženo: 23.05.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde