Tašky.cz s.r.o.

Je docela příznačné, že běžní spotřebitelé u nás si vůbec neuvědomili dost podstatnou materiálovou inovaci a pojmenování igelit jednoduše přenesli z měkčeného PVC na zcela jiný substance, totiž nízkohustotní polyethylen.

Dodáváme je jak s jednoduchými potisky tištěnými sítotiskem, tak i år s potisky plnobarevnými, i celoplošnými, tištěnými flexotiskem nebo digitálním UV tiskem. Jsou poměrně levné, praktické a stoprocentně recyklovatelné. První dvě slabiky slova igelit potom byly odvozeny od názvu německého koncernu IG Farben. plavba 20. století koncernem IG Farben Zatímco PVC ve hoření uvolňuje nebezpečné zplodiny, dnešní „igelitky“ jsou obvykle z polyetylenu, jenž lze spalovat bez vzniku škodlivých sloučenin.

Po dohodě Vám dodáme i rozloha tašky, který se za ceníku nenachází - kontaktujte nás, připravíme Vám osobní cenovou nabídku - minimální výrobní množství se pohybuje (podle rozměru a provedení) cca od 5 000 ks výše.

Nejrůznější supermarkety obvykle prodávají či dokonce dávají zdarma takovéto plastové tašky (se svým obchodním logem) u nákupní pokladny. Z odborného hlediska jim to název chybný, ba v názvoslovné normy dokonce zakázaný. Roční zájem o tyto tašky se snížil z 1, 6 milionů tun podle 1, 1 milionu.
Tašky.cz s.r.o. Adresa : http://tasky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Sáček, košilka, e-shop
Uloženo: 21.01.2020
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde