DarujAlko

Hľadáte originálny tip na darček pre vášho blízkeho? Za jeden z najtradičnejších darov v spoločnosti sa považuje fľaša alkoholu. Či už ide o šampanské, dobré víno alebo kvalitný tvrdý alkohol, určite ste už aj vy niekoho obdarovali fľašou.
My vám prinášame spôsob ako potešiť vášho blízkeho a obdarovať ho, aj keď práve nemôžete byť s ním. Služba www.DarujAlko.sk sa špecializuje na darčekovú donášku kvalitného značkového alkoholu do každého kúta na Slovensku a v Čechách.
Čo ponúkame?
V našej ponuke nájdete z každej kategórie alkoholu len to najlepšie v rôznych cenových kategóriách. Nechceme vám ponúkať neprehľadné množstvo produktov, a preto sme sa snažili náš sortiment zostaviť tak, aby si vybral každý, no popritom sme dbali na kvalitu konkrétnych produktov. Alkohol u nás je rozdelený do ôsmych kategórií: šampanské, whisky, cognac, rum, vodka, tradičný alkohol, červené a biele víno.
A ako to celé funguje?
Na našej stránke www.darujalko.sk si vyberiete druh alkoholu, následne konkrétny produkt, ktorý vás zaujal a v košíku vyplníte adresu, na ktorú chcete fľašu poslať. Napíšte krátke venovanie alebo odkaz, ktorý bude vložený v balíku na darčekovej karte a ostatné je už na nás. Náš kuriér sa telefonicky spojí s vami vybranou osobou a odovzdá mu tento darček.
Či už ste odcestovaní na dovolenke alebo na služobnej ceste, pracujete alebo študujete v zahraničí, alebo chcete niekomu vyjadriť vďaku, neváhajte využiť našu službu a my vám radi pomôžeme spraviť radosť vášmu blízkemu.

DarujAlko Adresa : http://darujalko.sk
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: alkohol, daruj alko, darček, darčekový eshop, eshop alkohol,šampanské, donáška
Uloženo: 29.07.2017
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde