Vůbec jsem nevěděl, jak zvětšit penis př

Chtěl jsem pořídit manželce nějaké erotické zpestření. Vlastně kecám – ne pro manželku – ale pro oba. Abychom vzájemné sexuální hrátky dostali do jiných dimenzí. Jistě že se furt hrozně milujeme, jenže sex byl v poslední době stále stejný. Ani jednoho z nás sex neuspokojoval tak, jak by u sexu mělo správně být. Ale hledání v sexshopech je vleklé, navíc jsem netušil, co konkrétně bych chtěl. Nakonec mě zaskočilo, že jsem našel web, kde jsou tisíce rad a statí jen o erotických pomůckách a jejich veškerém využití při sexu. Sexshop má v sekci Inspirujte se velké množství testů erotických hraček, erotického prádla a různých dalších pomůcek, jichž můžete využít pro zpestření sexu.

Všichni tam popisují, co všechno se dá dělat s erotickými hračkami pro procítěný sex, jak do milování tu kterou pomůcku, vábivé erotické prádlo a rozmanité vibrátory. Na webu najdete, jaké klady a zápory mají různé vibrátory, na co si u vibrátorů dát pozor, apod. Prostě ideální studnice nevšedních nápadů na zlepšení sexu. Vstřebávání vypsaných informací mi trvalo vícero dní. Sexuální život se mnohonásobně rozšířil díky společným večerům tráveným právě u tohohle webu. Navíc jsem objevil sekcii Pořádná masturbace, kde jsou inspirace - kupodivu - na sex, a to i bez partnerky.

Udivilo mě, že tam prodává sympatická slečna. Přestože má někdy slabší vyjadřování, její rady a inspirace bývají humorné. Třeba i návod http://sexshopp.cz/zvetseni-penisu-podpora-erekce/Přitom se má co činit, aby jí obchod prosperoval, ale dá vám k tomu také cenné rady! Vibrátory, osobité anální kolíky, příjemné kovové http://sexshopp.cz/, sady originálních pout, sady návleků a kroužků - o tom všem ví hodně, což je potěšením hlavně pro jejího partnera. Nadto napsala, že zkusila trojku s http://sexshopp.cz/umele-vaginy-fleshlight/ . Co víc dodat - tuhle ženskou bych taky rád měl.

Shrnul jsem vám informace o skvělém českém erotickém webu, jaký jsem otestoval.

Vůbec jsem nevěděl, jak zvětšit penis př Adresa : http://www.sexshoppcz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: erotické pomůcky
Uloženo: 20.04.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde