Závlahové systémy



Firma NascoGarden vznikla, jak již název napovídá, propojením firem Nasco a Nascocard. Tvoří společně trojúhelník služeb v oblasti elektrotechniky, propagace a montáží nejrůznějších systémů. Můžeme se chlubit dlouholetou tradicí, firma začala na trhu působit hned po vzniku samostatné České republiky v roce 1993. Naší konkurenční výhodou je úzká specializace přímo na automatické závlahové systémy. Toto není pravidlem a ve většině případů je instalace závlahových systémů jen doplňková činnost. Docházíme na pravidelná školení, kde získáváme nezbytné znalosti a sledujeme nejnovější trendy z oboru.


Krásná zahrada a celé okolí Vašeho domku vyžaduje mnoho péče, úsilí a také financí.




Proto narůstá počet realizovaných zavlažovacích systémů. Obecně se vrývají do podvědomí obyčejných lidí výhody závlah a samozřejmě tomu napomáhá i doba, kdy je nutnost omezit náklady na bydlení. Moderní systémy pracují v noci, navíc i v době nepřítomnosti majitelů. Odpadnou Vám starosti s péčí, práce s namotáváním hadic a otravováním sousedů s žádostmi o pomoc se zahradou. Automatické zavlažování se skládá z trubek zahloubených v zemi a postřikovačů, které se při zálivce vysunou. Nemusíte mít obavy ani s instalace, zásah a naše přítomnost nejsou po pár týdnech patrné. Vynaložené náklady se přibližně do 3 let vrací!

Cena
Cena zavlažování zahrad na jednotlivé zahrady se liší, rádi Vám vypočítáme kalkulaci přímo na míru zdarma. Cena malé zahrady na prvním nákresu je 60000Kč. Cena zavlažovacího systému na větší zahradu je okolo 90000Kč. Uvedené ceny jsou včetně DPH a kompletní instalace včetně všech komponent – čerpadla, postřikovačů, apod.



Závlahové systémy Adresa : http://www.zavlahove-studio.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: závlahové systémy, zavlažování zahrad, automatické zavlažování, automatické zavl
Uloženo: 13.09.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde