Darkont.cz - nejen šperky

Není to však to jedinné, čím se zabývá, pojďme se nyní spolu blíže podívat na kompletní nabídku tohoto e-shopu a představit si, čím vším vás může překvapit, co může nabídnout a čím vás chce zaujmout.

Původní myšlenka provozovatelů byla, aby e-shop nabízel hezké a zajímavé věci, které by kromě toho, že se někomu zalíbí, mohly sloužit také jako vhodný dárek k různým příležitostem, což se, myslím že, podařilo. Od slova dárek je také odvozen celý název e-shopu.

Velkou část nabídky Darkont.cz dnes tvoří, jak už jsem výše uvedl, stříbrné šperky , tedy šperky vyráběné z kvalitního stříbra 925 / 1000 a nabídka je opravdu široká. Nejširší je však v oblasti se stříbrnými přívěsky. Ty jsou zde navíc ještě přehledně dělené do skupin tak, aby si každý mohl najít přívěsek dle svého vkusu či potřeby. A tak jsou zde kategorie jako květiny, písmena, motorky, znamení zvěrokruku, sportovní přívěsky, čínské znaky, hudební přívěsky, lebky a kostry, zvířátka, srdce, pentagramy či křížky. Některé tyto kategorie se navíc ještě dělí do podkategorií.

K přívěskům samozřejmě Darkont.cz nabízí i velké množství stříbrných řetízků, na které lze tyto šperky zavěsit. Kromě řetízků na krk je logicky v nabídce Darkontu i celá řada řetízků na ruku či nohu, v menu jsou pak i robustní silné řetězy.

V neposlední řadě nabízí Darkont.cz také stříbrné náušnice , ty jsou zde rozdělené na závěsné, kruhové a ostatní. Darkont.cz nabízí celou řadu vzorů i motivů, takže si může vybrat každý přesně to, co se mu bude hodit.

Budete-li se chystat opravit si nějaký šperk nebo si vytvořit šperk nový, pravděpodobně vás zaujme a potěší sekce, v níž jsou nabízeny stříbrné komponenty . A k doplnění vašeho společenského oděvu mohou zase posloužit překrásné stříbrné brože.

Podobně širokou nabídku má Darkont.cz také v oblasti ocelových šperků - šperků z ušlechtilé oceli 316l. Nabídka ocelových přívěsků je na Darkontu například ještě širší, než nabídka přívěsků ze stříbra a je opět členěna do tématických kategorií a podkategorií.

Je zde veliká nabídka ocelových náušnic, piercingů, spon na kravaty i ozdobných spon na peníze. Samozřejmostí jsou také řetízky z oceli na krk, ruce i nohy.

Pokud by jste chtěli použít na přívěsky jiný materiál k jejich navlečení, než-li je stříbrný či ocelový řetízek, naleznete v nabídce Darkontu také řemínky vyráběné z kůže vepřovice – známé též jako kožené šňůrky. A když už jsme u výrobků z kůže, jsou v nabídce i všemožné kožené náramky či kožené měšce v mnoha velikostech i barevných provedeních.

Pokud někomu koupíte nějaký šperk, je vhodné mu jej věnovat v nějaké dárkové krabičce či dárkovém sáčku, i těch je zde veliký výběr. A můžete zde pořídit i pěkné šperkovnice.

Je zde k mání řada uměleckých předmětů jako třeba kovářské výrobky, oblíbené jsou zejména záložky do knihovny, kované svícny či popelníky a zajímavostí je třeba i rozměrný kovaný němý sluha.

Betlémář  z Českomoravské vrchoviny zase na e-shopu Darkont rozšířili nabídku o ručně vyřezávané betlémy ze smrkového a lipového dřeva nebo třeba krasné ručně vyřezávané loutky.
Darkont.cz - nejen šperky Adresa : http://www.darkont.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: šperky, přívěsky, řetízky, stříbrné šperky, stříbro, ocel
Uloženo: 15.04.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde