SEDIA Prokop&Chodura s.r.o

Naše firma Sedia nabízí více jak 200 modelů židlí. Za dobu své působnosti jsme si vybudovali pozici na trhu, úspěšně ji rozvíjíme již řadu let a zařadili jsme se se svým sortimentem mezi největší firmy v České republice.

Pokud se stěhujete, zařizujete kancelář či přestavujete tu stávající a uvažujete o koupi zařízení do své kanceláře, bytu, restauračních zařízení obraťte se na nás. Jsme tím pravým odborníkem. Sortiment židlí nabízíme již od roku 1993 a neustále jej rozšiřujeme tak, aby u nás vámi zakoupený výrobek byl zárukou vaší spokojenosti.

Pro velkoobchody i pro maloodběratele vyrábíme a také dovážíme kvalitní židle v různých cenových relacích, které splňují požadavky zdravého sezení. Designéři firmy čerpají z bohaté nabídky předních evropských návrhářů o moderních trendech a ergonomii zdravého sezení. Díky vlastní výrobě dokážeme pružně reagovat na každou objednávku a vyhovět i specifickým požadavkům. Potahové materiály jsou voleny tak, aby vhodně doplňovaly zvolený interiér a současně zabezpečovaly vysokou životnost. Zajišťujeme pozáruční servis a distribuci výrobků po celém území ČR včetně zásilkové služby do 24 hodin.

Završením distribučního procesu ve firmě SEDIA je dodání zboží k zákazníkovi. Naším cílem je opravdu nadšený zákazník, který v pravou chvíli obdrží právě to zboží, které si objednal. Není snadné se tomuto cíli přiblížit, ale my to dokazujeme díky každodenní tvrdé práci všech zaměstnanců, od navazování obchodních kontaktů obchodními zástupci, jejich odborné způsobilosti, pracovnicím odbytu, které svým vstřícným jednáním a zkušenostmi jsou schopni podat poradenství při výběru požadovaných modelů, a v neposlední řadě také kvalitní práci skladových zaměstnanců a řidičů.

K uspokojení vašich přání využíváme vlastní vozový park, kterým zajišťujeme, že se k vám zboží dostane v pravý čas a navíc zdarma po celém území ČR přímo tam, kde jej potřebujete.Ceníme si vašich objednávek, proto vám neúčtujeme žádné dopravné, čímž pomáháme snižovat vaše náklady. Neprodáváme zboží levné, ale prodáváme zboží s garancí kvality levně !!!

Řídíme se heslem : „ Vaše spokojenost – náš cíl.“
SEDIA Prokop&Chodura s.r.o Adresa : http://www.sedia.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nábytek,židle,stoly,křesla,stolové podnože,věšáky,sedačky,stolní desky,lavice
Uloženo: 30.03.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 1.8

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde