Svět šablon

Šablony jsou dnes velmi oblíbenou pracovní pomůckou v mnoha oborech a na mnoha místech, dokáží usnadnit práci a vytvářet i umělecká díla. Vhodné jsou na zdobení dortů, nápojů, tvorbu dekoru na zeď, sklo, dřevo, kov, textil, keramiku, zdobení nehtů a úpravu obočí, dočasná tetování, bodypainting, facepainting, a pod. V nabídce máme různé motivy a velikosti, v případě že nenaleznete šablonu, která by odpovídala vašim představám, stačí nás kontaktovat a mi jí na základě předlohy či kresby od vás vytvoříme. Jsme totiž šikovní :-) Velikost šablony je však omezena, a to max. 30 cm x 300 cm. Materiál, ze kterého jsou vyřezávané se liší podle jejího využití.

Nažehlovačky (nažehlovací reflexní prvky) uvítají především ti, kteří mají obavy o své malé rošťáky, ať už malé dvounohé, kteří jsou neposední a nevydrží už sedět v kočárku nebo čtyřnohá mini plemena. Reflexní nažehlovačka je vidět při každém pohybu a zvyšují tak jejich bezpečnost. Vhodné jsou taktéž pro sportovce (cyklisté, běžci, jezdci na in-line bruslích), kteří se pohybují po nepřehledných místech, kde by měli být dobře vidět a nepodceňovali situaci. Nažehlovačky mohou byt v podobách grafika, jména firmy, loga, apod. Buď mohou být účelové nebo jako ozdoba. Stejně jako šablony je možné po domluvě vytvořit nažehlovačku podle vašich představ nejen reflexní, ale i dalších barvách.

Nálepky, stejně jako šablony, mohou být vytvořené pro konkrétní označení, jako jsou cedulky oznamovací, zákazové, určující směr, vtipné , dále jako dekorace na auto, motorku, mobil, notebook, či jen tak pro radost aj.

Svět šablon Adresa : http://www.svetsablon.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: šablona, airbrush, bodypainting, dekorace, mylar folie, tetování
Uloženo: 14.03.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde