Delikatesy - bio potraviny

Delikatesy z celého světa a bio potraviny, kvalitní vepřová kýta, sýr či olivový olej, tradiční španělský salám i marmeláda. Dovážíme ty nejkvalitnější delikatesy a BIO potraviny
které způsobily, že jsme navždy přehodnotili význam slov jako maso, šunka, salám, sýr, olivový olej či hovězí.
Dnes je pro nás třeba hovězí maso jedině to, co dříve bývalo spokojenou krávou, pasoucí se na horské louce. Někdo ji měl rád a choval se k ní slušně. Když přišel její čas, zemřela rychle, bezbolestně a důstojně.
Jednoduše nebyla z průmyslového velkochovu.
Pokud maso kupujete u normálního řezníka, nebo nedejbože v supermarketu, je z velkochovu. Tam se nechovají zvířata na maso, tam se maso vyrábí. Pokud nechápete ten rozdíl, klikněte zde. Ale nedoporučujeme...
Jsme to, co jíme. A to jak po stránce materiální, tak i duševní, energetické a karmické. Co si tedy vyberete? Velkochov, nebo horskou louku?
Vy tu však asi nejste kvůli právům zvířat, ale kvůli kvalitním delikatesám. Jde to ale ruku v ruce a pro nás, jakožto dovozce a prodejce, tedy podporovatele, je pohodlí chovných zvířat zásadní.
Když nakoupíte u nás, stanete se podporovateli také a budete posledním článkem řetězu, který je po celé délce férový, kvalitní a transparentní. Řetězu, který vede od lokálně uznávaného pyrenejského farmáře až k Vám na stůl.
Račte si vybrat...
Delikatesy - bio potraviny Adresa : http://delikatesy.nolimit.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: delikatesy, bio potravina, vepřová kýta, sýr, olivový olej, salám, marmeláda
Uloženo: 08.02.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde