Vinotéka v Praze

Víno prohlubuje naše prožitky a zpestřuje společné chvíle. Různé odrůdy používáme pro rozdílné příležitosti. Ve vinotéce Zilvar Wines máte možnost ochutnat různá ušlechtilá vína z Itálie, Rakouska a Německa. Na výběr máte mezi prodejem vína online přes eshop s vínem a kamennou vinotékou sídlící v Praze 1, v Palackého ulici nedaleko metra Můstek.

Majitel vinotéky pan Zilvar pečlivě volí mezi nejlepšími vinařstvími, která dávají přednost přírodnímu pěstování a zpracování vinné révy. Portfolium tedy zahrnuje skvosty jako jsou toskánská vína z vinařství Monte Bernardi, proslulé výrobou Chianti Classico, dále pak rakouská vína z Wachau od vinařství Alzinger. Nechybí ani moselská vína vinařství Max. Ferdinand Richter.

Vinotéka Zilvar Wines nabízí možnost absolvování řízené degustace vín. Majitel vinotéky patří mezi jejich znalce. Prostřednictvím jeho osoby získáte možnost seznámit se s výbornými víny z konkrétní oblasti a vinařství, nebo si nechte jen poradit s výběrem archivních vín. V případě zájmu o degustaci postačí přihlášení na webu vinotéky. Degustace je možné dohodnout i do pohodlí vašeho domova a zažít tak společně s přáteli nevšední zážitek.
Vinotéka v Praze Adresa : http://www.zilvar.com/katalog-vin/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: prodej vína online
Uloženo: 12.01.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde