Degustace vín s přáteli

Jako správní milovníci vína a příjemných chvil strávených nad sklenicí lahodného moku jistě oceníte možnost získat nové intenzivní prožitky z konzumace. Prohloubit své znalosti můžete v průběhu příjemného večera na tematicky laděné degustaci vín. Po čas ochutnávek se vám naskytnou lahodná vína z řady rozdílných oblastí a oblíbených ročníků sklizně. I nováčci mezi milovníky vín si přijdou na své, když získají nové přátele s podobnými zájmy a snáze si tak vymění své dojmy.

Vináren je celá řada, mezi jednu z nejmalebnějších s širokou nabídkou vín je vinotéka Zilvar Wines, kterou naleznete na Praze 1 v ulici Palackého 8, poblíž stanice metra Můstek. Lidé, kteří sem zavítají na přátelské nebo firemní posezení mají možnost zažít degustace vín společně v kombinaci s vybranými jídly. Opusťte tedy rušné ulice i jejich shon a vydejte se po stopě kvalitního gurmánského prožitku. Zažijete tu pravou atmosféru vinařských rituálů. Vkusně zařízený interiér pro degustační večery uspokojí i náročné vinaře.

Pan Zdeněk Zilvar, který je majitelem vinotéky a současně znalcem vín v jedné osobě, připravuje pravidelné degustace, tematicky laděné dle přání zákazníků nebo svého dobrého doporučení. Oceníte tak zejména ochutnávky pro uzavřené skupiny lidí vhodné i pro mimopražské milovníky vína. Pan Zilvar zavítá s degustacemi i mimo vinárnu. Navštívit vás může ve vaší firmě nebo doma v pohodlí domova.

Spojte si také příjemné prožitky z konzumace vína s dobrou společností a požitkem z kombinace chutí.

Degustace vín s přáteli Adresa : http://www.zilvar.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vinotéka praha, vinotéka v praze, vinotéka praha 1, víno eshop, degustace vín
Uloženo: 26.11.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde