Jak účinně bojovat s padělky bankovek?

Bohužel dnes je stále snazší vyrobit falešné peníze nebo platební karty či průkazy totožnosti, které jsou téměř k nerozeznání od těch pravých. Chraňte svůj podnik proti ušlému zisku tím, že zavedete zásady aktivní detekce padělků! Když vám padělek proklouzne pod rukou, je pozdě uvažovat coby kdyby. Na to, abyste netratili, je potřeba myslet dopředu a náležitě se vybavit kvalitní technikou. Stále věříte kontrole klasickou ultrafialovou lampou? Nejmodernější falzifikáty tímto testem bez problémů projdou! A jaké je řešení? Pořiďte si automatický detektor padělaných peněz. Každý z detektorů kontroluje několik znaků pravosti. Jsou vhodné pro všechny bankovky a poskytují okamžité a přesvědčivé výsledky, díky čemuž se vyhnete zdlouhavým debatám se zákazníky.
Automatické detektory nabízejí:
detektor padělků bankovek a platebních karet
• možnost kontroly všech typů a sérií bankovek (měn)
• možnost kontroly platebních karet i jiných dokladů totožnosti s ochrannými prvky
• kontrola vodotisku, ochranných UV prvků i mikrotisku
• obsahují UV lampu a intenzivní bílé světlo
Princip činnosti je jednoduchý. Při vložení bankovky nebo průkazu začnou ochranné prvky pod silným UV světlem zářit. Bílé silné světlo usnadňuje kontrolu vodoznaku, mikrotisku a bezpečnostního vlákna. Díky nejnovějším technologiím jsou světla velmi dlouho účinná a úsporná.
Pokud chcete bezpečně vědět, čím vám lidé platí, vezměte si na pomoc pomocníky z nepovolanějších, detektory padělků! Můžete zvolit základní variantu v podobě fixu nebo UV detektor, se kterým ověříte kromě bankovek i platební karty či doklady totožnosti s ochrannými prvky. Nevyplácí se šetřit na nepravém místě a v případě padělaných bankovek toto platí dvojnásob! Využijte bohatých zkušeností firmy RAZAK SECURITY SOLUTIONS a zabezpečte se včas i Vy!

Jak účinně bojovat s padělky bankovek? Adresa : http://www.razak-shop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: bankovky, padělky, UV lampa, Razak
Uloženo: 10.11.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde