Kvalitní dětská obuv

Peddy velmi pečlivě hlídá kvalitu materiálů a podešví svých modelů. Modely Peddy jsou doplněny také o funkční technologie a reflexní prvky pro vyšší bezpečnost dětí. Dětské papučky Peddy jsou držitelem osvědčení ŽIRAFA, certifikátu o zdravotně nezávadné obuvi. Značka Peddy se také zajímá o zdraví vývoj vašich dětí a přináší odborné poradenství a rady a tipy pro maminky. Peddy také nově přináší i videorozhovory s uznávaným ortopedem MUDr. Petrem Vališem Ph.D. na odborná témata.

Peddy ví, co děti zajímá a co potřebují. Peddy můžete potkat na mnoha dětských akcích a v zábavních centrech. Peddy podporuje dětskou fantazii, snaží se chránit dětský svět. K přípravě letošní kampaně Peddy přizvala originální výtvarnici Vendulou Chalánkovou, autorku ilustrací několika dětských knih a komiksů.

V kolekci dětské obuvi Peddy najdete více než stovku modelů pro všechny věkové kategorie – od batolat až po školáky. Značka Peddy ví, že i malé slečny a mladí pánové chtějí být dneska trendy, proto nikdy ne-zapomíná na atraktivní design dětských bot a vždy sleduje módní barevnost.
Kvalitní dětská obuv Adresa : http://www.peddy-obuv.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dětská obuv, dětské boty
Uloženo: 30.09.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde