Hubněte snáze a efektivněji

Pojídání hamburgerů, hranolek a konzervantů z nás štíhlejší národ opravdu neudělá. Co bychom pro sebe mohli udělat? Zakázat si návštěvu fast foodu je možná řešením, ale ne každý mu odolá. Asi by bylo lepší slyšet, že zhřešit občas můžeme, ale určitě by se neměl tento druh stravování stát běžnou záležitostí našich jídelníčků. Na trhu se objevují nejrůznější nové pomůcky k hubnutí a odbourání tuků.
Hubnoucí pásy jsou ideálním pomocníkem, protože probouzí svalové skupiny k činnosti, aniž byste museli jít běhat do lesa. Hubnoucí pás si tak zapnete v pohodlí domova a můžete klidně sledovat tv a přitom hubnout. Tukové zásoby, které máte v oblasti břicha a boků, budou efektivněji odbourané, když k tomu přidáte i zdravé stravování. Nemusíte se mořit jedním plátkem brambory a k tomu rybou, ale přemýšlejte o pravidelnějším rytmu vašeho dne. Raději jíst v menších dávkách a častěji, než se najíst jednou za den pořádně.
Vaše tělo si tak během dne bude nedostatečným přívodem živin ukládat tuk. Ženám se tuk množí nejčastěji na bocích a zadečku, mužům v oblasti břicha. Nicméně se s břišním typem obezity setkáme u obou pohlaví. Do podvědomí lidí se dostává i nový ABSI vzorec, který podobně jako BMI počítá s váhou a výškou, ale navíc je tu parametr obvodu břicha, což je kamenem úrazu, se kterým ne všichni počítají. Dokonce i lidi s obezitou mohou trpět podvýživou, např. bílkovinnou. Chce to se stravovat pestře, zařadit ovoce, zeleninu, fitness se střídáním aktivity v podobě hubnoucího pásu a odstranit zlozvyky špatného stravování a dodržovat lépe pitný režim.
Hubněte snáze a efektivněji Adresa : http://www.odbourani-tuku.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hubnutí, hubnoucí pás, fitness
Uloženo: 23.09.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde