Laufen-shop.cz

Společnost Triker, a. s. provozuje již přes 21 let tradiční prodejny s instalatérskými potřebami a vybavením koupelen v Hradci Králové a Rychnově nad Kněžnou. V případě objednání zboží na www.laufen-shop.cz si můžete zboží po domluvě vyzvednout na libovolné prodejně. Na prodejnách je možné zaplatit zboží hotově nebo platební kartou a při vyzvednutí zboží na těchto prodejnách neúčtujeme dopravné ani balné.
Společnost Laufen CZ vznikla v roce 1999 a zastupuje značky Laufen, Roca a Jika nejen na českém a slovenském trhu, ale rovněž v dalších zemích střední a východní Evropy. Společnost je významnou součástí švýcarského koncernu Laufen a od roku 1999 patří rovněž do skupiny španělské firmy Roca, která se v roce 2006 stala světovou jedničkou ve výrobě sanitární keramiky.

Do výrobního sortimentu všech tří značek patří kompletní vybavení koupelen – sanitární keramika (koupelové sety a ostatní produkty), koupelnový nábytek, vany a vaničky, sprchové kouty, vanové zástěny, baterie (koupelnové i kuchyňské) a koupelnové doplňky. Společnost vlastní dva výrobní závody s dlouholetou tradicí, které se nacházejí v Bechyni a ve Znojmě. Keramická výroba ve Znojmě se datuje již od konce 19. století a patří k nejstarším keramickým výrobám na evropském kontinentu. Tehdy se tamější mistři zaměřovali na ozdobné keramické výrobky, ale první v Evropě byli znojemští ve výrobě umyvadel, van a dřezů ze žarohlíny.

Široká škála výrobků je k vidění v reprezentativních prodejnách Roca Shop, které získaly prestižní cenu Prodejní centrum roku 2010 vyhlašovanou časopisem Domov a dalšími tituly vydavatelství Atemi. Společným znakem všech značek – Laufen, Roca a Jika – je vysoká kvalita doložená certifikátem ISO 9001 o dodržování jakosti.
Laufen-shop.cz Adresa : http://www.laufen-shop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Laufen-shop, Laufen, Laufen Pro, produkty Laufen, Koupelny Triker, ceník Laufen
Uloženo: 19.08.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde