Kloubní výživa pro psy a koně

Activeanimal.cz - vážená kloubní výživa pro zvířata. Sami si tak můžete vytvořit kloubní výživu přímo na míru pro vašeho čtyřnohého kamaráda za velmi příznivou cenu.

Pohybový aparát zvířat je složitým a důmyslným mechanismem. Klouby, svaly, kosti, vazy a šlachy jsou komponenty důležité pro zdravý a přirozený pohyb.Výživa kloubů má z hlediska správného fungování pohybového aparátu významnou úlohu – udržuje pojivové tkáně svalů, šlach, chrupavek i kostí zdravé, dostatečně pevné a odolné zátěži.

Vážená kloubní výživa pro zvířata (psy, koně, kočky…)

Glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, hydrolyzovaný kolagen a MSM omezují rozpad kloubní chrupavky, ke kterému dochází přirozeným procesem namáhání i stárnutí a podněcují růst nové chrupavčité tkáně. Blahodárně působí na zraněné či poškozené klouby, svaly, šlachy a vazy.

Tyto suroviny vám navážíme a zašleme dle vaší objednávky. Sami si tak můžete vytvořit kloubní výživu přímo na míru pro vašeho čtyřnohého kamaráda za velmi příznivou cenu. Při volbě množství surovin se můžete inspirovat u běžně prodávaných přípravků, či se poradit se svým veterinárním lékařem, nebo si vybrat z našich již navážených sad surovin. Námi dodávané suroviny jsou určené pro farmaceutický průmysl, splňují proto podmínky kvality, nezávadnosti a bezpečnosti. V surovinách nejsou přidána žádná barviva ani konzervační látky.
Kloubní výživa pro psy a koně Adresa : http://activeanimal.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Kloubní výživa pro koně , Kloubní výživa pro psy, Výživa kloubů pro psy, výživa
Uloženo: 18.08.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde