Horizontální interiérové žaluzie

Jednoduchý, praktický, účinný a zároveň nadčasově elegantní stínící doplněk. Oblíbený zejména díky efektivní a rychlé regulaci příchozího světla a jeho usměrnění.
Hliníkové <a href="http://www.rollex-rolety.cz/zaluzie-horizontalni">horizontální žaluzie</a> jsou vysoce odolné, a skvěle se hodí i do místností se zvýšenou vlhkostí, např. koupelen či kuchyní.
Horizontální žaluzie mají lamely položené vodorovně a stahují se shora dolů. Klasické horizontální žaluzie je možné instalovat před okno, do okna (meziokenní žaluzie), nebo je také je umístit jako prvek v interiéru na strop i na zeď. Zde mohou sloužit k optickému předělení místnosti.
Pro příznivce přírodních materiálů jsou určeny exkluzivní interiérové žaluzie na míru v dřevěném provedení, které při zachování účelnosti oživí interiér a dodají mu jedinečnost a originalitu.
Pro stále rozšířenější plastová okna jsou určeny žaluzie do plastových oken, které jsou vyrobeny na míru okna a díky své chytré konstrukci tvoří s oknem jeden kompaktní nerušivý celek. Jedná se jeden z nejpoužívanějších stínících doplňků pro plastová okna a dřevěná euro okna.
Výhodou interiérových horizontálních žaluzií je jednoduchá regulace světla. Některé rolety do oken sice mohou místnost i zcela zatemnit, ale výhodou systému žaluzií je okamžité stínění nebo naopak přísun venkovního světla, pouze díky naklopení lamel.
Nejnáročnější požadavky na tepelnou izolaci a účinné stínění snesou venkovní žaluzie. Právě díky tomu, že jsou umístěny před oknem, při sklopených lamelách odrážejí velké množství slunečních paprsků a v letních měsících brání nežádoucímu přehřívání interiéru.

Horizontální interiérové žaluzie Adresa : http://www.rollex-rolety.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: žaluzie na míru
Uloženo: 31.07.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde