ELMET – ampercell

Firma ELMET vznikla v roce 1989 a původně se firma zabývala výrobou a montáží a postupně se začala zabývat výrobou a obchodní činností v oboru elektro. V roce 1989 byla zahájena výroba panelů pro domácí dorozumívání a v roce 1990 se zahájila výroba mramorových topných těles. Postupně byla výroba rozšířena o panely vyráběné z granitu.

V návaznosti na výrobu byla v roce 1990 zahájena obchodní činnost. Ta se v současnosti ubírá dvěma hlavními směry.

Prvním je maloobchod a v této chvíli provozuje osm prodejen. V oblasti prodeje je hlavním zaměřením firmy prodej elektroinstalačního materiálu, světelných zdrojů a svítidel.

V Praze na Suchdole se nachází hlavní prodejna a pro zákazníky je k dispozici nejrozsáhlejší nabídka všech produktů, včetně těch, které firma ELMET sama dováží.

Druhým zaměřením je velkoobchod, který firma zahájila v roce 1991. Od počátku velkoobchodní činnost směřovala k vytvoření sítě obchodních partnerů s obdobným zaměřením. Kompletace výrobků dle konkrétních projektů a dodávky montážním firmám jsou samozřejmostí i s možností využití centrálního skladu.

Tento centrální sklad byl otevřen v roce 2002 ve vlastních prostorách v Praze na Suchdole. Firma ELMET zde v současnosti disponuje rozsáhlým zázemím.

Firma ELMET se stále více zaměřuje na dodávky osvětlení na klíč. Využívá k tomu rozsáhlé vlastní dovozy jak z Evropy, tak i z Asie. Od roku 2009 se firma ELMET zabývá moderní technologií osvětlení na základě využití produktů LED technologií.

Nově spuštěný elektronický obchod http://www.ampercell.cz firmy ELMET se zabývá prodejem kapesních svítidel vlastním zdrojem elektrické energie. V nabídce e-shopu jsou tyto produkty: led svítilny, teleskopické svítilny, pracovní svítilny, lampy, ruční svítilny, čelovky, malá led světla.

Více na leznete na: http://www.ampercell.cz
ELMET – ampercell Adresa : http://www.ampercell.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ELMET, elektro, LED svítilny, LED technologie, lampy
Uloženo: 25.07.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde