ELMET - emateriál

Firma ELMET vznikla v roce 1989. Původně se firma zabývala výrobou a montáží a postupně se začala zabývat výrobou a obchodní činností v oboru elektro. V roce 1989 byla zahájena výroba panelů pro domácí dorozumívání a v roce 1990 se zahájila výroba mramorových topných těles. Postupně byla výroba rozšířena o panely vyráběné z granitu.

V návaznosti na výrobu byla v roce 1990 zahájena obchodní činnost, která se v současnosti ubírá dvěma hlavními směry.

Tím prvním je maloobchod, který provozuje v této chvíli osm prodejen. V oblasti prodeje je hlavním zaměřením firmy prodej elektroinstalačního materiálu, světelných zdrojů a svítidel.

Na Suchdole, kde se nachází hlavní prodejna je pro zákazníky k dispozici nejrozsáhlejší nabídka všech produktů, včetně těch, které firma ELMET sama dováží.

Tím druhým je velkoobchod, který firma zahájila v roce 1991. Velkoobchodní činnost od počátku směřovala k vytvoření sítě obchodních partnerů s obdobným zaměřením. Dodávky montážním firmám a kompletace výrobků dle konkrétních projektů je samozřejmostí. Je zde možnost využití centrálního skladu.

Centrální sklad byl otevřen ve vlastních prostorách v Praze na Suchdole v roce 2002. Firma zde v současnosti disponuje rozsáhlým zázemím.

Firma se stále více zaměřuje na dodávky osvětlení na klíč. K tomuto využívá rozsáhlé vlastní dovozy jak z Evropy, tak i z Asie. Moderních technologií osvětlení na základě využití produktů LED technologie se firma zabývá od roku 2009.

V současnosti firma ELMET spouští nový e-shop http://www.ematerial.cz/cs/, který je zaměřen na prodej elektroinstalačního materiálu. Cílem tohoto e-shopu je nabídnout elektroinstalační materiál za nejnižší možnou cenu, jaká se dá na internetu nalézt. Pokud vámi požadované zboží již v naší nabídce nenaleznete, zkuste zaslat poptávku a my bychom vám požadované produkty nabídli za aktuální velkoobchodní ceny.

http://www.ematerial.cz
ELMET - emateriál Adresa : http://www.ematerial.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ELMET, elektro, elektromateriál, LED technologie, elektroinstalace
Uloženo: 25.07.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde