Virtuální kancelář si jednoduše otevřete

V pondělí řídíte firmu v pohodlí domova v jižních Čechách, v úterý jednáte s obchodními partnery v pražském sídle společnosti na renomované adrese a na středu si jednoduše zamluvíte obchodní salónek třeba na exotické Kostarice – tak luxusní zázemí si díky stále oblíbenějším virtuálním kancelářím můžete dovolit, i když podnikání teprve rozjíždíte.
Reprezentativní adresu sídla firmy ocení nejen začátečníci, ale i ti, kteří se snaží najít ve svém podnikání úspory. Proč platit desetitisíce nebo rovnou statisíce korun za nájem v centru Prahy, Paříže nebo New Yorku, když dnes může díky moderní technice velká část zaměstnanců pracovat z domova? Podle serveru IDNES.cz v současné době patří home office k nejoblíbenějším zaměstnaneckým výhodám, které se vyplácí oběma stranám.
Virtuální kanceláře, jejichž koncept vznikl téměř před deseti lety, jsou skvělým řešením, i pokud jste podnikatel-světoběžník, ale zároveň chcete mít firemní sídlo na adrese, která udělá dobrý dojem na vaše obchodní partnery, a čas od času potřebujete příjemné prostory pro schůzky. Oblíbily si je také firmy expandující do nových oblastí.
“Vedle kanceláře, kterou již máme v Rakousku, nám virtuální kanceláře umožňují dostat se při nízkých nákladech na další trhy, jako jsou Francie, Španělsko, Maďarsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko a Irsko. Díky nabídnutému řešení se bez investičních rizik rozvíjíme na několika nových místech a neztrácíme čas při hledání jiných lokací,” řekl Olof Nord, finanční ředitel rychle rostoucí švédské společnosti Bluefish Pharmaceuticals.
Tato firma využívá virtuální kanceláře společnosti Regus, která nabízí 2000 obchodních prostorů ve 100 zemích celého světa včetně tří měst v Česku – Prahy, Brna a Ostravy. Regus poskytuje pronájem virtuální kanceláře i za pouhých 20 procent nákladů, které spolyká klasická kancelář.
Poštovní adresa pro vaši firmu od Regus ale také znamená, že již nikdy nepromeškáte příjezd poštovní dodávky. O přebírání a přeposílání zásilek i přepojování telefonátů se starají proškolení recepční vládnoucí několika jazyky. Klienti mají zároveň přístup ke kancelářím, jednacím místnostem, salónkům a studiím pro videokonference.
Pokud Vaše podnikání vyžaduje časté výjezdy do ciziny, jistě oceníte také síť 2 000 obchodních salonků na prestižních adresách, k nimž mají zdarma přístup členové programu Businessworld Gold.
Virtuální kancelář si jednoduše otevřete Adresa : http://www.regus.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kanceláře, podnikání, byznys
Uloženo: 04.06.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde